Meillä on vetokoukku autoosi

Meillä on sekä kiinteitä että irrotettavia vetokoukkuja. Vetokoukku saattaa olla erittäin tärkeä osa autoosi, kun auton kapasiteetti ei ehkä oikein riitä. Saatat joutua kuljettamaan venettä tai korjausmateriaaleja, jotka eivät mahdu autoon. Ei hätää, kun käytät uutta vetokoukkua, jonka hankit sivustolta Skruvat.fi. Sieltä löydät oikean vetokoukun, joka sopii juuri sinun autoosi.

Valitse oikeantyyppinen vetokoukku:

Saatavana on sekä kiinteitä että irrotettavia vetokoukkuja. Kiinteä vetokoukku on yleisin. Kiinteä vetokoukku on suosituin, sillä se on yleensä edullisin ja sitä voidaan käyttää asuntovaunujen ja raskaiden perävaunujen vetämiseen. Se koostuu vetopallosta, joka on ruuvattu laattaan, jossa on joko 2 tai 4 reikää. Tämän tyyppinen vetokoukku antaa sinulle mahdollisuuden sekä vetää perävaunua että kuljettaa polkupyöriä (olettaen, että et ylitä suositeltua painorajaa).

Toinen vetokoukkutyyppi on irrotettava vetokoukku. Irrotettava malli alkaa olla yhä suositumpi Euroopassa, koska se voidaan helposti irrottaa, kun sitä ei käytetä. Lisäksi sitä voidaan pitää asennettuna vuoden ympäri eikä se rajoita pääsyä tavaratilaan. On pyörätelineitä, jotka voidaan kiinnittää koukkuun, mutta et voi vetää perävaunua ja kuljettaa polkupyöriä vetokoukussa samanaikaisesti. Syötä autosi rekisterinumero yllä löytääksesi nopeasti ja helposti vetokoukut, jotka sopivat autoosi.
Anna autosi rekisterinumero
Oikea vetokoukku helposti kolmessa vaiheessa:
Anna autosi rekisterinumero
Valitse vetokoukku
Valitse sähkökaapelisarja
Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 250 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.