BOTTENFÄRG - NAUTICA
BOTTENFÄRG - NAUTICA

BOTTENFÄRG - NAUTICA

30,18 €
Säästä 20%
kpl sis. alv:n
 
Varastossa, 2-4 päivän toimitus
Markkinahinta keskimäärin 37,73 €
Säästät: 8,00 €

Yleiset tuotetiedot

Hård och effektiv kopparbaserad bottenfärg som klarar höga farter upp till 50 knop. Står emot mekanisk nötning mycket bra och kan med fördel våtslipas för att få den extra släta yta kappseglaren önskar. Kan målas på alla befintliga hårda bottenärger. Teflonbasrad färg slipas och tvättas med LEFANT Boat Cleaner. Mjuka färger avlägsnas före målning. Täckförmåga 13kmv/liter. Mycket snabbtorkande, du kan måla två lager och sjösätta samma dag!
Suositellaan
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi