BATTERILADDARE - CTEK M200
BATTERILADDARE - CTEK M200

BATTERILADDARE - CTEK M200

228,68 €
Säästä 20%
kpl sis. alv:n
 
Varastossa, 4-8 päivän toimitus
Markkinahinta keskimäärin 285,85 €
Säästät: 57,00 €

Yleiset tuotetiedot

M200 är den perfekta lösningen för laddning av stora 12 V-batterier Laddaren har en fyra meter lång sekundärkabel och temperaturgivare för optimerad laddning oberoende av temperaturen, vilket ger extra flexibilitet i fasta installationer. Teknik Volt: 12V Laddström: 15A max Laddartyp: 8-stegs helautomatisk laddningscykel Batterikapacitet: 40–300Ah, upp till 500Ah för underhåll Funktioner RECOND: Rekonditionering av djupurladdade batterier Auto: Helautomatisk optimal laddning Fulladdat Batteri / Underhållsladdning 12V: För alla typer av bly-syrabatterier Temperaturgivare NIGHT: laddning med reducerad effekt och avstängd fläkt under 8 timmar
Suositellaan
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi