Tietosuojakäytäntö

Sitoudumme suojaamaan sivustomme kävijöiden yksityisyyttä ja tämä käytäntö kertoo, kuinka tulemme käsittelemään henkilötietojasi. Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme ja hyväksymällä tämän käytännön hyväksyt myös evästeiden käytön tämän käytännön ehtojen mukaisesti.


1. Tietosuojakäytännöstä

2. Mitä tietoja keräämme?

3. Evästeet

4. Henkilökohtaisten tietojen käyttö

5. Henkilötietojen käsittely, oikeusperusta ja säilytysaika

6. Tietoja

7. Kansainväliset tietojen siirrot

8. Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen

9. Muutokset tietosuojakäytännössä

10. Oikeutesi

11. Kolmannen osapuolen verkkosivut

12. Tietojen päivittäminen

13. Yhteydenotto


1. Tietosuojakäytännöstä

Olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön käyttämällä apuna SEQ Legalin oikeuskäytäntöä verkkosäännöistä.


2. Mitä tietoja keräämme?

Voimme kerätä, tallentaa ja käyttää seuraavia henkilötietotyyppejä:
a. Tietoja tietokoneestasi, vierailustasi tällä sivulla ja sivun käyttämisestä (mukaan luettuna IP-osoitteesi, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, linkkilähde, vierailun pituus, sivunäytöt, navigointi sivulla).
b. Tietoja kaikista tapahtumista, jotka tehdään sinun ja meidän välillämme tai suhteessa tähän sivustoon, mukaan luettuna tiedot tekemästäsi tuotteidemme tai palvelujemme ostosta.
c. Tiedot, jotka annat meille rekisteröinnin yhteydessä;
d. Tietoja, jotka annat meille tilatessasi verkkopalvelujamme, sähköpostiviestejä ja/tai uutiskirjeitä;
e. Mahdollisia muita tietoja, jotka lähetät meille.


3. Evästeet

Eväste koostuu tiedosta, joka lähetetään web-palvelimesta web-selaimeen ja tallennetaan web-selaimeen. Tiedot lähetetään sitten takaisin palvelimeen aina, kun selain pyytää uutta sivua palvelimelta. Näin ollen web-palvelin voi tunnistaa ja seurata selainta.

Käytämme "istuntoevästeitä" ja "pysyviä evästeitä" sivustolla. Käytämme istuntoevästeitä, kun navigoit sivustolla. Käytämme pysyviä evästeitä tunnistamaan sinut, kun käyt sivustolla.

Istuntoevästeet poistetaan tietokoneeltasi, kun suljet selaimesi. Pysyvät evästeet ovat tallennettuina tietokoneellasi, kunnes ne poistetaan tai kunnes ne saavuttavat tietyn viimeisen päivämäärän.

Käytämme Google Analyticsiä analysoimaan sivuston käyttöä. Google Analytics tuottaa tilastoja ja muuta tietoa sivuston käytöstä käyttäjien tietokoneissa tallennettujen evästeiden avulla. Sivustomme ympärillä tuotettuja tietoja käytetään luomaan raportteja sivuston käytöstä. Google tallentaa nämä tiedot. Googlen tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta: https://www.google.com/privacypolicy.html.

Mainostajamme/maksupalveluntarjoajamme voivat myös lähettää sinulle evästeitä.

Useimmissa selaimissa voit estää kaikki evästeet, kun taas jotkut selaimet sallivat ainoastaan kolmannen osapuolen evästeiden estämisen. Internet Explorer esimerkiksi sallii sinun estävän kaikki evästeet, sen teet valitsemalla "Työkalut", "Internet-asetukset", "Tietosuoja" ja valitse "Estä kaikki evästeet" käyttämällä liukusäädintä. Kaikkien evästeiden estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa haitallisesti monien sivustojen käytettävyyteen, tämä sivu mukaan lukien.


4. Henkilökohtaisten tietojen käyttö

Henkilökohtaisia tietoja, jotka toimitetaan meille tämän sivuston kautta, tullaan käyttämään ainoastaan niihin tarkoituksiin, jotka on määritelty tässä tietosuojakäytännössä tai asianmukaisissa paikoissa sivustossa. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi:
a. Sivuston hallinnoimiseen;
b. Verkkosivun kautta ostettujen tuotteiden lähettämiseen sekä sivuston kautta ostettujen palvelujen toimittamiseen.
c. Raporttien ja laskujen lähettämiseen sinulle sekä maksun saamiseen;
d. Yleiseen (ei markkinointiin liittyvän) kaupalliseen viestintään.
e. Nimenomaisesti pyytämiesi sähköpostiviestien lähettämiseen;
f. Uutiskirjeiden ja muun markkinointiin liittyvän viestinnän, (voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et enää halua markkinointiin liittyvää viestintää);
g. Antamaan kolmannelle osapuolelle tilastollista tietoa käyttäjistämme - tätä tietoa ei kuitenkaan käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen; h. Sinun ja sivuston välisten kysymysten ja valitusten käsittelemiseen.
i. Mainosten ja kampanjoiden näyttämiseen tuotteista joista uskomme sinun olevan kiinnostunut vieraillessasi muilla sivustoilla.

Kun lähetät henkilökohtaisia tietoja julkaistavaksi verkkosivullamme, tulemme julkaisemaan tai muulla tavoin käyttämään näitä tietoja meidän kanssamme tekemäsi sopimuksen mukaisesti.

Emme ilman henkilökohtaista suostumustasi anna henkilökohtaisia tietojasi kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointiin.

Saatamme käyttää antamiasi tietoja markkinointitarkoitukseen ilmoittaaksemme sinulle sellaisista uutuuksista ja kampanjoista, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Samaan tarkoitukseen myös Skruvatin yhteistyökumppanit saattavat käsitellä asiakastietojasi. Yhteistyökumppaneille markkinointitarkoitukseen jakamamme tiedot annetaan aina salatussa muodossa.

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen Oman sivun kautta tai seuraamalla sähköpostilinkkiä, joka tulee uutiskirjeen mukana.


5. Henkilötietojen käsittely, oikeusperusta ja säilytysaika

Alla on yhteenveto henkilötietojen tallentamisen tarkoituksesta ja siitä, mikä oikeusperusta antaa meille oikeuden tallentaa tiedot, sekä siitä, mikä säilytysaika tiedoille on asetettu.

a.
Tarkoitus: Tuotteiden ja palvelujen sekä mahdollisen asiakastuen hallinta, toimitus ja tarjoaminen. Takuusitoumusten täyttäminen.
Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, tilaushistoria, maksuvaihtoehdot, IP-osoite ja rekisterinumero.
Säilytysaika: 2 kalenterivuotta oston jälkeen.

b.
Tarkoitus: Verkkosivustolta ostettujen tuotteiden ja palveluiden toimittamiseen.
Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja rekisterinumero.
Säilytysaika: 2 kalenterivuotta oston jälkeen.

c.
Tarkoitus: Laskujen ja raporttien lähettäminen, maksun saaminen sekä voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain kirjanpitovelvollisuuden ylläpitäminen, tai puolustautuminen mahdollisia meihin kohdistettuja oikeudellisia vaatimuksia vastaan.
Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen sekä lain asettamien oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen tai puolustautuaksemme mahdollisia meihin kohdistuvia oikeudellisia vaatimuksia vastaan.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaushistoria.
Säilytysaika: Seitsemän kalenterivuotta oston jälkeen kirjanpitolain mukaisesti.

d.
Tarkoitus: Yleisen (ei markkinointiin liittyvän) kaupalliseen viestinnän lähettäminen sekä asiakastilin yleinen hallinta ja tarjonta (”omat sivut”) .
Oikeusperusta: Sopimusten tekeminen ja täyttäminen tai vaihtoehtoisesti intressien vertailu.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria, rekisterinumero.
Säilytysaika: Kolme kalenterivuotta viimeksi tehdyn oston jälkeen.

e.
Tarkoitus: Nimenomaisesti pyytämiesi sähköpostiviestien lähettäminen.
Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: sähköpostiosoite sekä mahdolliset muut tiedot, jotka lähetät meille.
Säilytysaika: Kolme kalenterivuotta.

f.
Tarkoitus: Uutiskirjeiden ja muun markkinointiin liittyvän viestinnän lähettäminen.
Oikeusperusta: Suostumus tai intressien vertailu oston yhteydessä.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Sähköpostiosoite.
Säilytysaika: Sen ajan kun meillä on suotumuksesi tai kaksi kalenterivuotta oston jälkeen.

g.
Tarkoitus: Antamaan kolmannelle osapuolelle tilastollista tietoa käyttäjistämme - tätä tietoa ei kuitenkaan käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen.
Oikeusperusta: Intressien vertailu.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Tietoja tietokoneestasi, vierailustasi tällä sivulla ja sivun käyttämisestä (mukaan luettuna IP-osoitteesi, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, linkkilähde, vierailun pituus, sivunäytöt, navigointi sivulla).

h.
Tarkoitus: Sinun ja sivuston välisten kysymysten ja palautteen käsittelemiseen.
Oikeusperusta: Sopimuksen tekeminen ja täyttäminen sekä intressien vertailu.
Henkilötiedot, jotka tallennetaan: Tietoja tietokoneestasi, vierailustasi tällä sivulla ja sivun käyttämisestä (mukaan luettuna IP-osoitteesi, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, linkkilähde, vierailun pituus, sivunäytöt, navigointi sivulla).

i.
Tarkoitus: Mainosten ja kampanjoiden näyttämiseen tuotteista joista uskomme sinun olevan kiinnostunut vieraillessasi muilla sivustoilla.
Oikeusperusta: Suostumus.
Henkilötiedot jotka tallennetaan: Pseudonymisoitu sähköpostiosoite, linkkilähde, vierailun pituus,sivunäytöt, navigointi sivulla.
Säilytysaika: Kunnes ne positetaan tai kunnes ne saavuttavat tietyn viimeisen päivämäärän.


6. Tietoja

Voimme luovuttaa tietoja sinusta jollekin työntekijöistämme, toimihenkilöistämme, toimittajistamme tai alihankkijoistamme siinä määrin kuin kohtuudella tarvitaan niihin tarkoituksiin, jotka määritellään tässä tietosuojakäytännössä.

Lisäksi voimme luovuttaa henkilökohtaista tietoa:
a. Siinä määrin kuin olemme velvollisia tekemään sen lain mukaan;
b. Kaikkien oikeudellisten menettelyjen ja tulevien oikeudellisten menettelyjen yhteydessä;
c. Laillisten oikeuksiemme luomiseen, käyttämiseen ja puolustamiseen (mukaan lukien tietojen antaminen muille petosten estämiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi).
d. Liiketoiminnan tai omaisuuden, jonka myymme (tai jonka myymistä harkitsemme), ostajalle (tai tulevalle ostajalle); ja
e. Henkilölle, jonka voimme kohtuuden nimissä uskoa hakevan tuomioistuimelle ja muulle toimivaltaiselle viranomaiselle henkilökohtaisten tietojen luovuttamista ja jolloin pidämme todennäköisenä sitä, että sellainen tuomioistuin tai viranomainen tulisi hyväksymään henkilökohtaisten tietojen luovuttamisen. Tulemme luovuttamaan tietojasi kolmannelle osapuolelle ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


7. Kansainväliset tietojen siirrot

Keräämämme tiedot voidaan tallentaa, käsitellä ja siirtää niiden maiden välillä, joissa toimimme, jotta tietoja on mahdollista käyttää tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietoja, jotka annat, voidaan siirtää maihin, joissa ei ole vastaavia Euroopan talousalueella voimassa olevia tietosuojalakeja. Hyväksyt nimenomaisesti sellaisen henkilötietojen siirtämisen.


8. Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen

Teemme kohtuullisia teknisiä ja organisatorisia varotoimia estääksemme henkilötietojesi menetyksen, väärinkäytön tai muuttamisen. Tallennamme kaikki antamasi henkilötiedot turvallisille (salasanalla ja palomuurilla suojatuille) palvelimille. Kaikki tekemäsi sähköiset tapahtumat meille tai meiltä salataan SSL-teknologialla. Tiedonsiirto Internetissä on tietenkin luonteeltaan epävarmaa, emmekä voi taata Internetissä lähetettyjen tietojen turvallisuutta. Sinä olet vastuussa siitä, että pidät salasanasi ja käyttäjätietosi salassa. Emme tule pyytämään salasanaasi (paitsi silloin, kun kirjaudut sisään sivustoon).


9. Muutokset tietosuojakäytännössä

Voimme milloin tahansa päivittää tämän tietosuojakäytännön julkaisemalla uuden version sivustollamme. Sinun tulee tarkistaa tämä sivu säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin. Voimme myös ilmoittaa sinulle muutoksista tietosuojakäytännössämme sähköpostitse.


10. Oikeutesi

Voit pyytää meitä luovuttamaan sinulle kaikki henkilökohtaiset tiedot, joita meillä on sinusta. Tällaisten tietojen antaminen edellyttäähenkilöllisyytesi asianmukaisen tunnistuksen . Voimme jättää luovuttamatta henkilökohtaiset tietoja lain sallimissa rajoissa. Voit milloin tahansa pyytää, että emme käytä henkilötietojasi markkinointiin sähköpostitse. Käytännössä tulet joko nimenomaisesti hyväksymään tätä koskevan sopimuksen etukäteen tai sitten annamme sinulle mahdollisuuden jättää pois henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin. Voit myös pyytää, että poistamme ne henkilökohtaiset tiedot, joita meillä on sinusta. Ainoastaan tiedot, jotka olemme velvollisia säilyttämään lain mukaan, tullaan säilyttämään. Esimerkiksi kirjanpitolaki vaatii, että tallennamme tietyt tiedot ostosta.


11. Kolmannen osapuolen verkkosivut

Sivustollamme on linkkejä muihin sivustoihin. Emme vastaa kolmannen osapuolen verkkosivujen tietosuojakäytännöstä ja periaatteista.


12. Tietojen päivittäminen

Ota yhteyttä meihin, jos henkilökohtaisia tietojasi, jotka meillä on sinusta, tarvitsee korjata tai päivittää.


13. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä, ota yhteyttä meihin yhteydenottolomake tai postitse alla olevalla osoitteella.


Yhteystiedot

AB Skruvat Reservdelar
Gustavslundsvägen 151F
167 51 Bromma
SWEDEN

Sähköposti: yhteydenottolomake

Puhelin: 09-315 845 84
Puhelinajat: Ma-Pe 10-18

Organisaationumero: 556605-7336