Tuning-osat till Kia

Anna autosi rekisterinumero

Autonosat,

Täältä löydät varaosia Kia Carens, Carnival, Cee´d, Cerato, Magentis, Picanto, Pride, Rio, Sephia, Shuma, Sorento & Sportage

Kia varaosat

Hanki Kia varaosat useaan eri Kia-malliin helposti, edullisesti ja aikaa säästäen Skruvat-verkkokaupasta. Löydät meiltä pyyhkijänsulkien ja polttimoiden lisäksi myös sisätilan- ja moottorilämmittimien johtosarjat, akunlaturin ja monet muut varaosat.

Moninaiset Kia varaosat lukuisiin eri malleihin

Kia on eteläkorealainen autovalmistaja, jonka autot ovat saavuttaneet suurta suosiota ympäri maailman ja myös meillä Suomessa. Vuonna 2012 Kia oli seitsemänneksi myydyin automerkki Suomessa. Skruvat-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman varaosia Kian eri malleihin. Varaosia on saatavilla mm. seuraaviin automalleihin: Kia Carens, Carnival, Cee´d, Cerato, Magentis, Picanto, Pride, Rio, Sephia, Shuma, Sorento & Sportage. Omaan autoosi sopivat varaosat näet helposti hakutoiminnon avulla. Kirjoita vain rekisterinumerosi hakukenttään, ja hakukone etsii kaikki autoosi sopivat varaosat. Jos et muista rekisterinumeroa, voit hakea varaosia myös automerkin ja mallin mukaan.

Erilaiset Kia osat edullisesti laajasta valikoimasta

Skruvat-verkkokaupasta löydät Kia osat kätevästi. Tarvitsitpa uusia iskunvaimentimia, katalysaattoria, moottorilämmitintä tai ilmastoinnin tiivistesarjaa, löydät ne kaikki helposti verkkokaupastamme. Myös pyyhkijänsulat ja valojen polttimot saat meiltä näppärästi. Pyyhkijänsulkia ja polttimoita kannattaakin hankkia varastoon. Näin saat vaihdettua uudet sulat heti, kun entiset menevät rikki tai eivät enää pyyhi kunnolla. Sama juttu polttimojen suhteen. On mukava napata kaapista uusi polttimo palaneen tilalle heti, kun huomaa, ettei valot enää pelaa. Saat meiltä Kiaasi myös renkaat ja vanteet sekä erilaiset autotarvikkeet, kuten istuinpäälliset, suksiboksit ja pyörätelineet. Jos olet "Tee-se-itse"-tyyppiä, löydät meiltä myös erilaiset autonkorjaustyökalut ja "Tee-se-itse"-paketit. Paketeista löytyy esimerkiksi hammashihnasarjoja eri Kia-malleihin.

Kia autovaraosat netistä

Tilaa varaosat ja muut autotarvikkeet Kiaasi helposti Skruvat-verkkokaupasta. Meillä on laaja valikoima, ja kätevän hakutoimintomme avulla löydät juuri sinun autoosi sopivat osat nopeasti. Säästät näin aikaa ja vaivaa. Tuotteet toimitetaan nopeasti eikä hintakaan päätä huimaa. Mikäli olet epävarma jonkin osan soveltuvuudesta autoosi, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Me autamme sinua aina mielellämme. Tervetuloa ostoksille!

Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi