Käyttöhihna

Kytkin koostuu yhdestä tai useasta lamellista, jotka vahvat jouset puristavat teräslevyä vasten. Ajotilassa tämä tuottaa suoran vedon moottorin ja vaihteiston välille. Kun kytkintä painetaan alas, painelevyn puristus lamelleja vastaan vähenee asteittain, ja kytkin alkaa luistaa. Kun kytkin on kokonaan pohjassa, moottori on käytännössä täysin irtikytketty vaihteistosta. Valikoimassamme on laadukkaita kytkinsarjoja useimpiin autoihin.

Ulomman vetonivelen sisältävien sarjojemme mukana toimitetaan 2 kpl kiinnittimiä, kumisuojus/pusla ja rasvaa sekä mutteri/pultti ja aluslevy. Katso tarkka sisältö tuotetiedoista.

Useimpien valikoimamme kumisuojusten mukana toimitetaan rasvaa, pölysuoja ja kiinnike. Katso tarkka sisältö tuotetiedoista.

Valikoimamme kardaaniakselin tukilaakerin kumin sisältävät sarjat sisältävät tukilaakerin kumin ja tukilaakerin.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi varaosia. Me autamme mielellämme!
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi