Työkalut

Meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut!

Meiltä löydät tarvitsemasi työkalut! Tältä osiolta löydät kaikki työkalut, jota tarvitset tai saatat tarvita auton, veneen, moottoripyörän tai kotitalon korjaamiseen. Lyhyesti meillä on kaikki mitä Tee-se-itse ihminen voi tarvita auton huoltamiseen tai korjaamiseen. Erikoistyökalujen lisäksi, joita mekaanikkona tai insinöörinä tarvitset huoltamossasi, meillä on myös laaja valikoima lisätarvikkeita, joita voit tarvita.

Meidän laajasta työkalu ja lisätarvike –valikoimasta löydät myös ruuveja ja pultteja, tuulilasinpesunestettä ja glykolia, liimoja ja teippejä, maaleja, ruostesuojia ja tiivisteitä, sekä äänenvaimentajia.

Jos et ole varma miten huollata tai korjata autoasi, tutustu Haynesin korjauskirjoihin ja huolto-ohjeisiin. Sieltä saat yksityiskohtaista tietoa kaikkeen autoosi liittyen. Tutustu vasemmalla olevaan valikkoon löytääksesi tarvitsemasi työkalut. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää autotalli

Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi