Myyntiehdot

Ostotiedot:
Skruvat.fi myy laadultaan alkuperäisosia vastaavia tuotteita ja pidättää oikeuden muuttaa hintoja, järjestää loppuunmyynti sekä mahdollisiin tietovirheisiin, joita voi esiintyä verkkosivuillamme tai mainoksissamme. Pidätämme myös oikeuden siihen, että verkkosivuillamme esitettävissä tuotekuvissa voi olla teknisiä ja/tai graafisia ja typografisia virheitä. Tiedot, joita esitetään osoitteessa www.skruvat.fi, on tarkoitettu vain tiedoksi. Ne eivät muodosta mitään takuita, esimerkiksi takuuta käyttökelpoisuudesta tai sopivuudesta yleiseen tai erityiseen käyttötarkoitukseen.

Yksityisasiakkaat

Skruvat.fi noudattaa voimassa olevaa kuluttajalainsäädäntöä ja etäsopimuslakia Suomessa suhteessa kuluttajiin. Näin ollen sinulla kuluttajana on kaikki näissä laeissa mainitut oikeudet.
Jos tuotteiden toimitus viivästyy, sinulla asiakkaana on oikeus purkaa kauppa, jos et hyväksy uutta ehdotettua toimitusaikaa. Jos olet maksanut ennakkomaksun tuotteesta, jonka toimitus viivästyy, voit purkaa kaupan, ja rahat palautetaan viimeistään 14 päivän kuluessa.

Yritysasiakkaat

Skruvat.fi noudattaa Suomessa voimassa olevaa paikallista lainsäädäntöä suhteessa oikeushenkilöihin eli elinkeinonharjoittajiin. Näin ollen elinkeinonharjoittajilla on kaikki näissä laeissa mainitut oikeudet.

Emme myy alaikäisille henkilöille

Skruvat.fi ei myy tuotteita alle 18-vuotiaille henkilöille, sillä se on etäkaupan yleisten sääntöjen vastaista.

Vilpilliset tilaukset

Teemme vilpillisistä tilauksista ja varastetuilla korteilla tehdyistä tilauksista rikosilmoituksen. Tällaisissa tapauksissa pyrimme auttamaan poliisia kaikin mahdollisin tavoin selvitystyössä.

 

Takuu ja reklamaatio-oikeus

Skruvat.fi antaa kaikille tuotteille kahden vuoden tehdastakuun, ellei muuta mainita. Takuu kattaa kahden vuoden ajan viallisen tuotteen vaihdon tai korjauksen, jos tuote ei ole vaurioitunut käsittelyvirheen vuoksi. Yksityishenkilöillä on kahden vuoden reklamaatio-oikeus sillä edellytyksellä, että tuotteessa oli virhe toimitettaessa. Sovellamme aina voimassa olevaa kuluttajalainsäädäntöä. Mahdollisissa riitatapauksissa käytäntömme on noudattaa kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Kuluttajan on tehtävä reklamaatio virheellisestä tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun virhe on huomattu tai olisi pitänyt huomata.

Palautukset

Asiakkaiden on rekisteröitävä palautuksia ja reklamaatioita koskevat asiat palautussivustossamme osoitteessa palautussivusto.skruvat.fi

Huomaa, ettei palautusnumeron saaminen tarkoita reklamaation hyväksymistä. Kuluttajan (yksityishenkilön) on käytettävä tuotteen palautuksessa Skruvat.fin lähettämää palautuslomaketta. Tuote on lähetettävä 14 päivän kuluessa palautusasian rekisteröinnistä. Tuotetta palautettaessa tuotteen mukaan on liitettävä tilausnumero, asianmukainen palautusnumero ja mahdollisimman yksityiskohtainen virheen kuvaus. Jos Skruvat.fi on aiheuttanut ongelman, Skruvat.fi maksaa kuljetusmaksun. Muussa tapauksessa asiakas itse vastaa kuljetusmaksusta. Jos jokin asiakirja puuttuu, tuote palautetaan asiakkaalle. Palautettavat tuotteet on lähetettävä hyvin pakattuina paluuasian ilmoittamisen yhteydessä saatujen ohjeiden mukaisesti. Puutteellisesta paketoinnista johtuvat mahdolliset kuljetusvauriot veloitetaan asiakkaalta. Jos olet maksanut laskulla tai verkkomaksulla, toivomme sinun lähettävän meille clearingnumeron ja tilinumeron, jotta asia voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti. Jos olet maksanut tilikortilla, palautamme rahat tilillesi.

Palautusoikeus

Kuluttajilla (yksityishenkilöillä) on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamispäivästä lukien. Skruvat hyvittää asiakkaan viimeistään 14 päivän kuluttua, siitä kun asiakas on ilmoittanut Skruvatille paluustaan. Kuluttajilla on aina oikeus purkaa kauppa, jos tuote on loppuunmyyty. Palautusoikeus ei päde tuotteisiin, joita ei ominaisuuksiensa vuoksi voi palauttaa. Tämä koskee esimerkiksi tuotteita, jotka olemme tilanneet erikseen asiakkaan pyynnöstä. Palautusoikeuden puuttumisesta ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotetiedoissa sekä tilauksen yhteydessä. Esimerkki tällaisesta tuotteesta ovat ruostumattomat pakokaasujärjestelmät, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta. Palautusoikeus pätee vain, jos tuote on olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.
Jos haluat käyttää palautusoikeutta, suosittelemme ottamaan yhteyttä Skruvat.fin asiakaspalveluun, palautukset ja reklamaatiot hoidetaan OMAT SIVUT kautta. Skruvat.fi pidättää oikeuden veloittaa omakustannushinnan puuttuvista osista, jos palautus ei ole täydellinen. Skruvat.fi ei lunasta noutopaketteja tai postiennakolla lähetettyjä paketteja. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa palautusoikeuden käyttämistä.

Noutamattomat paketit

Noutamattomista paketeista peritään maksu kattamaan Skruvatin kuljetus – ja käsittelykulut. Noutamattomista noutopaketeista veloitetan 25 € (sisältäen alv:n). Noutamattomista yrityspaketeista, vetokoukuista, rengas- ja/tai vannepaketeista veloitetaan 50 € (sisältäen alv:n).

Suomen Varmakauppa sertifioima

Tarjoamme kehityksen kärkeä edustavan suojan, jotta voit olla täysin varma turvallisuudesta tehdessäsi ostoksia sivustossamme. Turvallisten maksuvaihtoehtojen lisäksi, on Skruvat.fi myös Suomen Varnakaupan sertifioima. Suomen Varmakauppa on laatumerkintä joka takaa että yritys noudattaa e-kaupalle asetettuja sääntöja. Täältä voit nähdä Skruvat.fi todisteen.


Henkilötietojen käsitteleminen ja tietosuojakäytäntö

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta täällä