Taustapeilit ja sivupeilit

Anna autosi rekisterinumero

Taustapeilit ja sivupeilit

Meiltä on saatavilla suuri valikoima taustapeilejä, sivupeilejä ja peilinlaseja suosittuihin automalleihin.

Jos sivupeilit ovat vaurioituneet onnettomuudessa, niihin voi vaihtaa pelkän kotelon. Saatavilla on myös peililaseja erikseen useisiin automalleihin. Valikoimassamme on myös stailaussivupeilejä useisiin automalleihin. Malleja on tulossa lisää.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa sivupeilin kotelot, sivupeilin, taustapeilin tai peilinlasit. Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
Autonmerkki
Näyttää 1 - 30 3090 tuotteita

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi