Talvirenkaat nopeasti ja edullisesti - säästä hinnassa jopa 50 %!

Valikoimastamme löydät lähes kaikkien merkittävimpien valmistajien laadukkaat renkaat. Nopea toimitus suoraan kotiisi ja hinnassa säästät jopa 50 % markkinoiden yleiseen hintatasoon verrattuna.

Ostetuimmat talvirenkaat - nastarenkaat ja kitkarenkaat

Edulliset talvirenkaat

Talvirenkaat netistä

Autoilija miettii joka syksy, joko olisi oikea hetki: vaihtaa alle uudet auton talvirenkaat, nimittäin. Liukkaille teille ei kannata liukkailla renkailla lähteä. Laki edellyttää, että viimeistään joulukuun ensimmäisenä talvirenkaiden on autosta löydyttävä. Hyväkuntoiset renkaat säästävät kukkaroa ja parantavat ajomukavuutta. Ajomatkat talven vaihtelevissa säissä sujuvat mukavammin autossa, jossa renkaat on vaihdettu.

Olisiko aika ostaa uudet auton talvirenkaat

Vähälumisena talvena renkaat joutuvat koville. Seuraa renkaidesi kuntoa: onko urasyvyys riittävä, onko nastoja irronnut. Kun urasyvyys lähenee viittä millimetriä, on aika vaihtaa renkaat uusiin. Jos etsit tietyn valmistajan renkaita, voit selata valikoimaamme nimen perusteella. Jos haluat, että me ehdotamme sinulle sopivan paketin, anna tarvitsemiesi renkaiden leveys, profiili ja läpimitta. Tiedot saat tarvittaessa selville vanhoista renkaista. Laitettaisiinko uudet kiiltävät vanteet samaan tilaukseen? Katso ihmeessä pakettitarjouksemme!

Näin tilaat auton talvirenkaat

Tilaaminen on helppoa: varastotilanne ja toimitusajat näkyvät tuotetiedoissa. Kuljetuskustannuksissamme ei ole ilmaa. Sitä tarvitsee lisätä vain uusiin renkaisiisi. Toimitamme valitsemasi rengaspaketin kotiovellesi. Tuhannet autoilijat ovat jo sen todenneet, että Skruvat.fi on kilpailukykyinen vaihtoehto. Öljyä moottoriin tai jarruille, akkutarvikkeet, uudet talvirenkaat – tämän ja todella paljon muuta hankit kerralla. Skruvatista löytyy kaikki innokkaan tee-se-itse -autonomistajan tarvitsema. Katso huolto- ja korjaustöiden tee se itse valikoimamme ja laita tilaus tulemaan. Autosi ja ajomukavuutesi ovat meille yhtä tärkeitä kuin s

Auton talvirenkaat ja paljon muuta autoosi

Skruvat tarjoaa autoilijalle 500 000 tuotetta, turvalliset maksuvaihtoehdot sekä nopeat toimitukset. Mahtava valikoima varaosia, tarvikkeita ja työkaluja autoihin ja veneisiin odottaa sinua. Teemme yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa, jotta voit luottaa tietotaitoomme. Kun puhutaan turvallisuudesta, luottamuksella on todella väliä. Ajomukavuus vaikuttaa turvallisuuteen sekin, varsinkin jos autoilet työksesi. Valikoimamme auton osat kuten lämmittimet nostavat talviautoilijan ajomukavuuden uudelle levelille.