Sytytys- / hehkutusjärjestelmäMeiltä on saatavilla laaja valikoima alkuperäislaatua vastaavia, autoosi erityisesti tarkoitettuja sytytystulppia ja sytytykseen liittyviä osia. Teemme yhteistyötä erityisesti omalle automallillesi kehitettyjen varaosien johtavien valmistajien kanssa.

Tästä tuoteryhmästä löydät autoosi optimaalisesti sopivia ja alkuperäisosien laatua vastaavia sytytystulppia, sytytyspuolia, sytytysmoduuleja, sytytyskaapeleita, virranjakajia, hehkutulppia, virranjakajan varsia, virranjakajan kansia, sytytyskasetteja ja virranjakajia.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi sytytystulpat. Autamme ja vastaamme mielellämme varaosia koskeviin kysymyksiisi.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi