Tällä hetkellä tästä kategoriasta ei löydy tuotteita.

Suksiboksi

Suksiboksi

Oletko ostamassa suksiboksia autoosi? Meiltä löytyy laaja valikoima suksibokseja Norautolta ja Bermudelta. Kaikki tuotteet ovat TUV:n ja cityCrashin hyväksymiä. Suksiboksi on hyvä olla olemassa monesta syystä. Se toimii yhtä hyvin talvella niin kuin kesällä. Saat näppärästi lisätilaa tavaroiden kuljettamiseen. Useimmat mallit ovat helppo asentaa auton kattotelineeseen, kaiteisinn tai listoihin.

Hyvä ottaa huomioon • Leveys: Kuljetatko muuta katolla samaan aikaan? Esim. Polkypyörä tai kajakki, varmista että suksiboksi ei ole liian leveä. • Pituus: Mitä haluat kuljettaa suksiboksissa? Maastohiihtosukset vaativat pidemmän laatikkon kuin laskettelusukset. • Lukko: Kuinka lukitset suksiboksin? Pysäköidessäsi haluat pystyä jättämään auton ja laatikon seisomaan lukittuina. • Paino: Tarkista kattorasian enimmäispaino ja auton katolle annetun enimmäiskuorman määrä.
Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi