Sähköjärjestelmä

Meiltä on saatavilla suuri valikoima sähköjärjestelmän osia. Tällaisia osia ovat muun muassa liittimet, releet, katkaisimet, anturit, vaihtokytkimet, kytkimet, säätimet, starttimoottorit ja generaattorit. Lyhyesti sanottuna tähän tuoteryhmään on koottu kaikki osat, jotka liittyvät auton sähköjärjestelmiin.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot ostaa autoosi varaosia. Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi