Ruostesuojaus ja tiivistys

Täältä löydät autoosi kaikkea ruostesuojista / ruosteenestoaineista ja pohjamaaleista silikoneihin ja tiivistysaineisiin.

Tiivistykseen voimme suositella lämpimästi The Right Stuff -tuotetta, jolla voi korvata perinteiset tiivisteet. Se tiivistää välittömästi ja muodostaa luotettavan ja kestävän tiivisteen. Tiivistejäämien poistamiseen suosittelemmer tehokkaita tiivisteen irrotusaineita.

Muista myös suosittu Protectant, joka suojaa muovia, vinyyliä ja kumia auringolta, sateelta ja lialta.

Teemme yhteistyötä tunnettujen valmistajien, kuten Corrostabilin, Hammeriten, Permatexin, ArmorAllin ja Kingin kanssa, jotka takaavat onnistuneen tuloksen.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää auton ruostesuoja-aineista, ruosteen irrotusaineista tai tiivisteistä.
Näyttää 1 - 30 39 tuotteita
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi