Anna autosi rekisterinumero

Roiskeläpat

Täältä löydät roiskeläpät autoosi. Vahvasta kumista valmistetut roiskeläpät suojaavat tehokkaasti autoasi kiveniskuilta, hiekalta ja savelta, jotka muuten voivat rasittaa lokasuojia, ovia ja listoja.

Meiltä löydät erittäin vahvat roiskeläpät Sparcolta sekä muiden valmistajien vaihtoehtoja. Roiskesuojat seuraaviiin malleihin: Volvo V70: lle, Volvo XC70: lle, Volvo S40: lle, Volvo V50: lle, V60: lle, XC60: lle, XC90: lle sekä klassiselle Volvo 940: lle, 850: lle ja Volvo 240: lle. Volvon mallien lisäksi tarjoamme roiskesuojaa myös Audi A4, A6, Ford Focus, Mercedes W204, W211, W212, BMW, Opel, VW Caddy, Passat, Subaru Impreza, Kuorma-auto, Saab 9-3, 9-5. Meiltä löytyy myös yleismallin roiskeläppiä, niin kutsuttuja mudflaps, jotka ovat rally-tyyppisiä.
Mallikohtaiset suojat voidaan helposti maalata samaan sävyyn kuin kori, yhtenäisemmän ulkonäön luomiseksi. Ota toki huomioon että me emme myy maaleja.
Näyttää 1 - 13 13 tuotteita
Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi