Palautukset

Palautukset ja reklamaatiot hoidetaan OMAT SIVUT kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, tai jokin asia on epäselvä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Lomakkeen kautta, Lomakkeelle, tai puhelimitse 09-31 584 584.

•	Jos olette noutaneet paketin R-kioskilta, niin paketti on vietävä samalle R-kioskille, josta se on noudettu.
        Käytä samaa pakettitunnusta joka löytyy toimitusvahvistuksessa.
• Jos olette noutaneet paketin Itellan (posti) kautta, niin paketti on vietävä samalle Itellan pisteelle, josta se on noudettu. Käytä samaa pakettitunnusta joka löytyy toimitusvahvistuksessa.
• Jos paketti on toimitettu suoraan kotiin tai yritykselle pyydämme ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä, kun palautusilmoitus on luotu.

Huomioi että palautuksia ilman palautusnumeroa ei tulla käsittelemään.

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi