Täältä löydät laaturenkaat edullisesti!

Jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat hankkineet renkaansa Skruvat.fi:stä. Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto superedullisista laatumerkkien huipputuotteisiin - vanteilla tai ilman.

Suositut renkaat

Suosituimmat vanteet

Renkaat ja Vanteet Edullisesti Skruvatista

Kukapa autoa hankkiva ei loisi kriittistä silmäystä auton renkaisiin? Renkaat vaikuttavat ajomukavuuteen monella tapaa. Hyväkuntoisilla renkailla kuljetaan mukavia ja meluttomia kilometrejä ja ajetaan turvallisia reissuja. Seuraa renkaiden kuntoa ja vaihda ajoissa uudet kumipyörät alle. Ne saat tietenkin Skruvatista! Tervetuloa nyt tutustumaan verkkomyymälän kattavaan valikoimaan. Löydät johtavien merkkien varaosat edulliseen hintaan!

Renkaat ja vanteet sekä muut tarvikkeet

Kun valitset renkaiden pariksi sähäkän vannedesignin, autosi saa sporttisen ulkomuodon. Vanteilla luot valintasi mukaan hillityn, mustanpuhuvan tai vauhdikkaan vaikutelman. Alumiinipinnan nykyaikaiset käsittelyt takaavat, että vanteilla on pitkä käyttöikä myös Pohjolan talvessa.

Vuonna 2008 perustettu Skruvat on Pohjoismaiden suurin autoilun ja veneilyn nettikauppa. Nostamme joka päivä satojen autoilijoiden ajomukavuutta. Näin moni on jo havainnut, että renkaat ja vanteet sekä muut autoiluvarusteet kannattaa ostaa meiltä: autontarvike valikoimastamme löytyy jokaiselle autolla liikkuvalle paljon tarpeellista, olipa ostoslistalla auton stailaukseen liittyvä hankinta tai autotyökalut.

Renkaat ja vanteet ruuvattuun hintaan Skruvatista

Ovatko renkaat ajaneet tiensä päähän ja vanhat vanteet ottaneet naarmuja matkan varrella? Suuntaa nyt Skruvat-nettikauppaan valitsemaan autoosi uusi ilme. Uusittaisiinko samalla sisätilan matot ja pyyhkijän sulat? Meiltä tilaat vaivattomasti ja maksat turvallisesti, ja kaikki tämä takuulla ruuvattuun hintaan.

Rengas- ja vannepaketin tilaaminen ei voisi olla helpompaa. Syötä rengasprofiilin tiedot nettisivullemme tai anna automallisi ja valitse pakettitarjouksistamme sinulle sopiva vaihtoehto. Mukana tulevat kaikki tarvittavat pultit ja soviterenkaat. Skruvat.fi auttaa sinua pääsemään nopeasti takaisin tien päälle.

Toimituksissa emme turhia viivyttele ja toimitusmaksumme on kiinteä kaikille rengas-vannepaketille. autontarvike valikoima kattaa yli 500 000 tuotetta, jotka hankimme alan johtavilta toimittajilta. Tilaaminen netin kautta onnistuu mutkattomasti ja aikaa säästäen. Skruvat – ajamisen tietotaitoa ja ruuvatut hinnat, aina autoilijaa ajatellen!

Hyvä
Perustuen 1 785 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.