Pyöränlaakerit

Anna autosi rekisterinumero

Pyöränlaakerit

Pyöränlaakeri Pyöränlaakeri koostuu teräskuulista, joita metallirengas pitää koossa. Se mahdollistaa pyörän rullaamisen vapaasti tiellä. Pyöränlaakereita käytetään kaikentyyppisissä ajoneuvoissa: kaikissa mahdollisissa polkupyöristä lentokoneisiin, ja tietenkin autoissa. Ne auttavat pyörittämään pyörää ja varmistavat, että kitka jää mahdollisimman alhaiseksi. Pyöränlaakeri sijaitsee pyörännavassa, joka on ontto metalliosa keskellä pyörää.

Miksi pyöränlaakeri rikkoutuu?

Joskus pyöränlaakerit kestävät koko auton käyttöiän ja joskus ne tarvitsee vaihtaa useita kertoja auton käyttöiän aikana.

Vesi, savi tai suola saattaa tunkeutua pyöränlaakerin suljettuun rakenteeseen ja tuhota pyöränlaakerin. Rikkoutuminen saattaa johtua myös siitä, että ajat usein huonoilla teillä, jolloin pyöränlaakeri altistuu iskuille, mikä johtaa sen rikkoutumiseen ennenaikaisesti.

Kuinka havaitset, että pyöränlaakeri on rikki?

Rikkoutunut pyöränlaakeri pitää yleensä pahaa ääntä yli 50 km/h nopeuksissa. Ohjauspyörä ja jarrut saattavat myös täristä ajon aikana, jos sinulla on vaurioitunut pyöränlaakeri. Rikkoutuneella pyöränlaakerilla ajaminen saattaa olla erittäin vaarallista, koska se vaikuttaa jarruihin ja pahimmassa tapauksessa pyörä voi lukkiutua ajon aikana.

Pyöränlaakerin vaihtaminen itse saattaa olla hankalaa ja se vaatii erikoistyökaluja. Sen vuoksi on usein parasta antaa ammattilaisen tehdä se. Meillä on korkealaatuisia pyöränlaakereita parhailta valmistajilta, kuten SKF, Bosch ja LuK. Korkeaa laatua sopivaan hintaan.
Autonmerkki
Näyttää 1 - 30 6118 tuotteita

Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 108 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.