Tietosuoja & evästeet

Evästeet

Laki vaatii tiedottamaan kaikille verkkosivulla kävijöille niin sanottujen evästeiden käyttötarkoituksesta ja antamaan mahdollisuuden kieltää kyseisenlaisen käytön.

Eväste on käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto, jonka selain hakee koneelta käyttäjän vieraillessa verkkosivustolla uudelleen. Skruvat.fi-sivustolla evästeitä käytetään sivuston palvelujen käytön helpottamiseen. Ne muistavat valitsemasi automallin, todentavat sisäänkirjautumisen ja täydentävät lomakkeiden kentät automaattisesti.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Selaimesi asetuksia muuttamalla (tavallisesti välilehdellä Internet Options / Internet-asetukset) voit kuitenkin valita, haluatko hyväksyä asetukset, saada tiedon evästeiden luomisesta vai estää evästeet. Jos päätät estää evästeet Skruvat.fi-sivustolla, verkkosivusto saattaa toimia rajoitetusti.

Henkilötietojen käsittely ja tietosuojakäytäntö

Jotta sinä asiakkaana tuntisit olosi turvalliseksi aina rekisteröityessäsi tai kirjautuessasi sivustollemme, meillä on vakiintunut tapa käsitellä henkilötietoja. Luovuttamiesi henkilötietojen käytöstä on säädetty tarkkaan laeissa ja säädöksissä, kuten henkilötietolaissa. Se tarkoittaa, että kun ilmoitat nimesi, henkilötunnuksesi, osoitteesi tai vastaavan tehdäksesi ostoksia tai vastaanottaaksesi tarjouksia, sitoudumme käsittelemään antamiasi tietoja voimassa olevien lakien ja säädösten mukaisesti. Kun me konsernissamme, meidän yhteistyökumppanimme tai tavarantoimittajamme tai esimerkiksi viranomaiset tarvitsevat henkilötietoja jonkin palvelun tai tuotteen toimittamiseen, käytämme keskinäisessä viestinnässämme internetpohjaista salaustekniikkaa.
Tallennamme ja käytämme antamiasi tietoja voidaksemme täyttää yhteydenpitomme ja yhteisten sopimustemme mukaiset lupaukset. Näitä ovat muun muassa tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen toimittaminen suoraan tai kumppaniemme kautta sekä asiakaspalvelu, laskutus, hallinto, laatutyö, analyysit ja kehitys, tiedotus ja markkinointi. Käytämme henkilötietojasi myös ongelmien ehkäisyyn esimerkiksi tarkistamalla luottotiedot.

Tiedämme sinun toivovan, että suojaamme henkilötietojasi asiattomalta käytöltä. Teemme jatkuvia parannuksia järjestelmiimme ja tarkistamme sääntöjämme ja rutiinejamme suojataksemme järjestelmiämme tietomurroilta, tahattomilta katoamisilta tai tuhoutumiselta. Käsittelemme arkaluonteisia tietoja, kuten luottokorttien numeroita, henkilötunnuksia ja muuta tietoa, vakiintuneiden sääntöjen mukaisesti. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä, sillä sinulla on oikeus vuosittain pyytää maksutta tietoa omista henkilötiedoistasi ja vaatia oikaisua virheellisiin tietoihin. Lähetä pyyntö meille kirjallisesti.

Alla olevat sopimusehdot koskevat henkilötietojen käsittelyä rekisteröityessäsi Skruvat.fi-sivuston asiakkaaksi:

”Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että Skruvat.fi tai jokin muu Skruvat-konsernin yritys tai konsernin kanssa yhteistyötä tekevä yritys käsittelee AB Skruvat Reservdelarin (Skruvat.fi) sopimuksen solmimishetkellä tai muulla tavoin noutamia henkilötietoja.

Asiakas voi kirjallisesta, Asiakkaan allekirjoittamasta pyynnöstä maksutta kerran vuodessa pyytää tietoa Asiakasta koskevien henkilötietojen käsittelystä. Ottamalla yhteyttä Skruvat.fi:hin Asiakas voi myös vaatia virheellisten, puutteellisten tai henkilötietolain vastaisesti käsiteltyjen henkilötietojensa oikaisua, niiden käytön estämistä tai niiden poistamista.

Henkilötietoja käsitellään lain mukaisten vaatimusten täyttämiseen sekä tarpeellisessa laajuudessa hallintoon ja sopimuksen täyttämiseen ja/tai tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen. Asiakas hyväksyy lisäksi noudettujen henkilötietojen käytön myös Skruvat.fi:n, jonkin muun Skruvat-konsernin yrityksen tai konsernin kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen suoramarkkinoinnissa, liiketoiminnan ja tuotteiden kehityksessä sekä markkina- ja asiakasanalyyseissa. Tämän sopimuksen solmimalla Asiakas suostuu ottamaan vastaan markkinointimateriaalia ja muuta tietoa sähköisesti – tekstiviestillä, kuvaviestillä ja sähköpostilla – Skruvat.fi:ltä, joltakin muulta Skruvat-konsernin yritykseltä tai konsernin kanssa yhteistyötä tekevältä yritykseltä. Asiakastietoja saatetaan toisin sanoen käsitellä myös Skruvat.fi:n yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palveluiden markkinointitarkoituksessa. Mikäli asiakas ei halua vastaanottaa yllä mainitunlaista markkinointimateriaalia, tulee Asiakkaan ilmoittaa tästä kirjallisesti Skruvat.fi:lle.”