Halvin hinta -takuu

Prisgaranti bildelar Mikään tuote ei saa koskaan olla Skruvat.fi:llä kalliimpi kuin muissa kaupoissa. Meillä saat aina ”halvin hinta -takuun”, joka on voimassa 20 päivää ostopäivämäärästä lukien seuraavien ehtojen mukaan. Jos löydät saman tuotteen edullisempaan hintaan suomalaisesta kaupasta (Joko nettikaupasta tai fyysisestä myymälästä) autonosien myyjältä maksamme koko erotuksen ja annamme lisäksi 5 prosentin alennuksen. Takuun edellytyksenä on, että tuote on samanlaatuinen ja käyttämätön, ja että se on ostettavissa samanlaisin ehdoin (tuotteen hinta, kuljetusmaksu ja alv). Halvin hinta -takuu ei kata alkuperäistuotteitamme eikä renkaita tai vanteita.

 
Otamme yhteyttä 48- tunnin sisällä siitä
Virhe
Yritä myöhemmin uudelleen.
Otamme yhteyttä 48- tunnin sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet viestinne.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi