Polttimot

Hehkulamput ja polttimot autoon

Meillä on laaja valikoima uusia että vanhoja hehkulamppuja, Xenon-polttimoja, LED-polttimoja ja halogeenipolttimoja autollesi. Kaikki valot ovat korkealaatuisia ja testataan parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Meiltä löydät lamppuja ajovaloihin, vilkkuihin, takavaloihin, sumuvaloihin, kojelaudan valaistukseen ja kaikkea muuta auton valaistukseen liittyen.

Jos etsit auton valoja joihin laittaa lamput, löydät nämä valaistus –osiosta.

Kun et ole varma millaista lamppua tarvitset, tutustu näihin oppaisiin: OSRAM, PHILIPS tai ota asiakaspalveluumme yhteyttä!
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi