Pesu

Täältä löydät pesutuotteita autosi, moottoripyöräsi, veneesi, asuntoautosi, asuntovaunusi ynnä muiden pesuun.

Meiltä on saatavilla suuri valikoima pesutuotteita tunnetuilta, johtavilta valmistajilta, kuten TurtleWaxilta. Tästä tuoteryhmästä löydät myös suunnattoman suosittuja Wunder-baum-ilmanraikastimia, jotka ovat ehdoton varuste jokaisen tosiautoilijan autossa.

Etsi oikea pesutuote vasemman valikon avulla.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pesutuotteista. Valikoima laajenee jatkuvasti. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta, kerro siitä meille.
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi