Tällä hetkellä tästä kategoriasta ei löydy tuotteita.

Pakokaasujärjestelmät, ruostumaton

Meiltä on saatavilla laaja valikoima huippulaatuisia ja erinomaisesti viimeisteltyjä ruostumattomia pakokaasujärjestelmiä, jotka valmistaa ruotsalainen Ferrita. Toisin kuin useiden muiden toimittajien pakokaasujärjestelmät, Ferritan pakokaasujärjestelmät valmistetaan kokonaan ruostumattomasta teräksesstä. Kaikki Ferritan ruostumattomat pakokaasujärjestelmät myydään elinikäisellä takuulla ja asennusosat sisältyvät niiden toimitukseen (ellei muuta mainita).

Kaikki putkiosat, pellit ja ripustusosat ovat ruostumatonta terästä. Putkissa ja äänenvaimentimen pellissä käytetään ruostumatonta 18/8-terästä (AISI 304, SIS 2333). Mukana toimitettavat kiinnikkeet ovat galvanisoitua materiaalia, ruostumattomat kiinnikkeet ovat saatavissa lisävarusteena. Joissakin automalleissa alkuperäinen kumiripustus voidaan käyttää uudelleen hyvän rakenteen ansiosta.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi pakokaasujärjestelmän. Me neuvomme mielellämme.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi