Tällä hetkellä tästä kategoriasta ei löydy tuotteita.

Pakokaasujärjestelmät, ruostumaton

Meiltä on saatavilla laaja valikoima huippulaatuisia ja erinomaisesti viimeisteltyjä ruostumattomia pakokaasujärjestelmiä, jotka valmistaa ruotsalainen Ferrita. Toisin kuin useiden muiden toimittajien pakokaasujärjestelmät, Ferritan pakokaasujärjestelmät valmistetaan kokonaan ruostumattomasta teräksesstä. Kaikki Ferritan ruostumattomat pakokaasujärjestelmät myydään elinikäisellä takuulla ja asennusosat sisältyvät niiden toimitukseen (ellei muuta mainita).

Kaikki putkiosat, pellit ja ripustusosat ovat ruostumatonta terästä. Putkissa ja äänenvaimentimen pellissä käytetään ruostumatonta 18/8-terästä (AISI 304, SIS 2333). Mukana toimitettavat kiinnikkeet ovat galvanisoitua materiaalia, ruostumattomat kiinnikkeet ovat saatavissa lisävarusteena. Joissakin automalleissa alkuperäinen kumiripustus voidaan käyttää uudelleen hyvän rakenteen ansiosta.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi pakokaasujärjestelmän. Me neuvomme mielellämme.
Autonmerkki
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi