Pakokaasujärjestelmät

Auton pakokaasujärjestelmä koostuu katalysaattorista katalysaattorista, pakoputkesta, pakoputken äänenvaimentimesta, pakosarjasta, pakoputken ripustimesta ja osista, kuten pulteista ja tiivisteistä.

Hyvin toimiva pakokaasujärjestelmä ohjaa pakokaasut pois moottorista, parantaa auton suorituskykyä ja vähentää pakokaasupäästöjä.

Pakokaasujärjestelmän vaihtaminen on sekä kallista että monimutkaista. Siksi on aina viisainta korjata pakokaasujärjestelmän ongelmat kerralla sen sijaan, että odottaisit ruosteen ja muiden ongelmien syntymistä.

Pakokaasujärjestelmä ei pelkästään vaimenna moottorista tulevaa melua, vaan parantaa myös polttoaineenkulutusta, vähentää haitallisia päästöjä ja pitää savun poissa matkustamosta. Siksi on tärkeää, että kaikki pakokaasujärjestelmän osat toimivat moitteettomasti.

Merkkejä pakokaasujärjestelmän viallisuudesta:

  • Moottorista kuuluu tavallista kovempi, usein huriseva ääni.
  • Pakokaasun haju autossa.
  • Roikkuva pakoputki.
  • Auton kiihtyvyyden heikkeneminen ja polttoaineenkulutuksen kasvaminen.

Vakiomallinen vai urheilupakoputkisto?

Haluatko parantaa autosi ääntä, suorituskykyä tai ulkonäköä?

Tutustu urheilupakoputkistoihin, joiden joukosta löydät kaiken aina yksittäisistä race-katalysaattoreista, downpipe-osista pakoputken ripustimiin, äänenvaimentimiin, pakoputken päihin, 2,5 tuuman ja 3 tuuman järjestelmiin sekä täydellisiin race-pakokaasujärjestelmiin. Jos tarvitsevat puolisarjan tai yksittäisiä osia pakokaasujärjestelmään, on valikoimassamme laadukkaita ruotsalaisen Becur AB:n valmistamia vakiomallisia pakokaasujärjestelmiä.
Autonmerkki
Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 250 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.