Moottorin osat

Meiltä on saatavilla suuri valikoima alkuperäislaatua vastaavia, autoosi optimaalisesti sopivia moottorin osia.

Tähän tuoteryhmään kuuluvat mm. polttoainepumput, sylinterinkannen pultit, pakokaasuventtiilit, venttiilitiivisteet, akselin tiivisteet, holkit, imuventtiilit, jakohihnat, kotelot, männänrengassarjat, kampiakselin hammaspyörät, jakohihnan juoksurullat, moottorin kiinnikkeet, moottorityynyt, moottorin asennusosat, kampikammion tuuletus, öljynerottimet, öljytulpat, öljypumput, öljytikut/öljymittatikut, öljypohjat, öljytiivisterenkaat, ylemmät moottorinholkit, polyuretaani, kampiakselin/nokka-akselin tiivistepesät, pakokaasuputken/haaraputken/imutiivisteet, sylinterikannen tiivisteet, vipukotelon tiiviste, öljykammiot, kiertokangen laakerit, kampiakselin hihnankiristimet, nokka-akselin hihnankiristimet, ohjausvaihteen korjaussarjat, nuohoussarjat, läppäkotelot, voimansiirtoketjun kiristimet / voimansiirtoketjusarjat, öljysuppilot / öljymittaustikun suppilot, alemmat moottorin asennusosat, venttiilinohjaimet, kampitapit, venttiilinnostimet, tiivisterenkaat, kaasuvaijerit ja kampilaakerit.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi moottorin osia.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi