Lisävalot

Verkkokauppamme selkeästä rakenteesta löydät nopeasti sinulle parhaiten sopivat lisävalot autoille. Voit hankkia meiltä mm. Xenon -lisävalot tehostamaan autosi valonheittimiä syksyn ja talven pimeitä iltoja ajatellen. Oletko aikeissa varustaa tieliikenteeseen vai maasto- ja kilpakäyttöön? Olet oikeassa osoitteessa! Tuotteisiimme on merkitty niiden käyttötarkoitus, joten voit luottaa siihen, että asentamasi valot ovat aina asetusten mukaisia.

Lisävalot

Laajasta valikoimastamme löydät mm. kaikkien tunnettujen lisävalojen valmistajien tuotteita. Tarjoamme mm. Hellan ja Boschin ja muidenkin nimekkäiden valmistajien.Xenon-lisävaloja. Lisäkaukovalot ovat teholtaan jopa 35 W ja ne ovat tieliikenneasetusten mukaisia. Kysythän asiakaspalvelustamme, mikäli tarvitset apua. Palvelemme sinua mielellään.

Suuri valikoima auton osia

Skruvatin verkkosivuilta autoilijat ja veneilijät ovat löytäneet vuosien ajan tarvitsemansa tarvikkeet ja varaosat. Olemme panostaneet laatuun ja asiakassuhteisiin, joten ei ole yllättävää todeta, että olemme Pohjolan suurin autotarvikkeiden ja -varusteiden myyjä. Suuret sisäänostomäärät näkyvät hinnoissamme, nopeissa toimituksissa ja asiantuntemuksessamme. Kysy meiltä, jos olet epävarma. Haluamme auttaa sinua asiantuntevasti ja palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Laajat valikoimamme tarjoavat eri valmistajien merkkejä. Skruvatin verkkosivuilta löydät varmasti kaikki tarvitsemasi auton osat netistä. Tilauskäsittely on optimoitu, joten voimme taata nopean käsittelyn ja toimituksen. Voit valita sinulle sopivimman maksutavan useista vaihtoehdoista.

Lisävalot autoille edullisesti joka lähtöön

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä Skruvat-verkkosivujen edulliseen hinnoitteluun. Tuotteemme ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuottamia ja ne toimitetaan nopeasti. Tämä perustuu siihen yksinkertaiseen tosiasiaan, että meillä on hyvät suhteet kaikkiin toimittajiimme ja olemme heidän kanssaan neuvotelleet parhaat hankintahinnat. Tämän edun annamme asiakkaillemme eteenpäin. Kuljetuskustannuksetkin on paketoitu niin, että on edullisinta hankkia kaikki kerralla.varaosia autoon ja veneeseen saat parhaaseen hintaan tietysti Skruvatista!

Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi