Lisävalot

Täältä löydät suositut ja myydyimmät lisävalot autoosi, matkailuautoon, asuntovaunuun, veneeseen tai kuorma-autoon. Myymme lisävaloja xenon-, halogeeni- ja LED-valaistustekniikoilla ja myös valaisinramppeja.

Lisävalo säästää ihmishenkiä
Lisävalolla teet pimeässä ajon turvallisemmaksi, vähemmän väsyttäväksi ja pystyt tunnistamaan vaaran ajoissa. Autosi valotehon lisääminen tehokkailla lisävalaisimilla lisää turvallisuutta iikenteessä ja parantaa myös ajomukavuutta.

Tarjoamme tehokkaat lisävalot 12V ja 24V asennusta varten. Tiedot kaapelisarjasta ja kiinnityskiinnikkeistä sisältyy napsauttamalla vastaavaa tuotetta. Kaikki tuotteet on tietysti e-merkitty.

Lisävalot

Laajasta valikoimastamme löydät mm. kaikkien tunnettujen lisävalojen valmistajien tuotteita. Tarjoamme mm. Hellan ja Boschin ja muidenkin nimekkäiden valmistajien.Xenon-lisävaloja. Lisäkaukovalot ovat teholtaan jopa 35 W ja ne ovat tieliikenneasetusten mukaisia. Kysythän asiakaspalvelustamme, mikäli tarvitset apua. Palvelemme sinua mielellään.

Suuri valikoima auton osia

Skruvatin verkkosivuilta autoilijat ja veneilijät ovat löytäneet vuosien ajan tarvitsemansa tarvikkeet ja varaosat. Olemme panostaneet laatuun ja asiakassuhteisiin, joten ei ole yllättävää todeta, että olemme Pohjolan suurin autotarvikkeiden ja -varusteiden myyjä. Suuret sisäänostomäärät näkyvät hinnoissamme, nopeissa toimituksissa ja asiantuntemuksessamme. Kysy meiltä, jos olet epävarma. Haluamme auttaa sinua asiantuntevasti ja palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Laajat valikoimamme tarjoavat eri valmistajien merkkejä. Skruvatin verkkosivuilta löydät varmasti kaikki tarvitsemasi auton osat netistä. Tilauskäsittely on optimoitu, joten voimme taata nopean käsittelyn ja toimituksen. Voit valita sinulle sopivimman maksutavan useista vaihtoehdoista.

Lisävalot autoille edullisesti joka lähtöön

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä Skruvat-verkkosivujen edulliseen hinnoitteluun. Tuotteemme ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuottamia ja ne toimitetaan nopeasti. Tämä perustuu siihen yksinkertaiseen tosiasiaan, että meillä on hyvät suhteet kaikkiin toimittajiimme ja olemme heidän kanssaan neuvotelleet parhaat hankintahinnat. Tämän edun annamme asiakkaillemme eteenpäin. Kuljetuskustannuksetkin on paketoitu niin, että on edullisinta hankkia kaikki kerralla.varaosia autoon ja veneeseen saat parhaaseen hintaan tietysti Skruvatista!

Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 273 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.