Korjaus ja huolto, muut

Tästä tuoteryhmästä löydät useita suosittuja auton korjaus- ja huoltotuotteita.

Tässä tuoteryhmässä on esimerkiksi sellaisia suosittuja tuotteita kuinjarrujen puhdistusaineita, liitinspraytä, kuparitahnoja, jäähdyttimen puhdistusaineita, korjaustahnoja, litiumrasvoja, asennustahnoja ja yleisöljyjä.

Muista myös multispray WD-40, joka on ehdoton varuste autotallissa. Se on todellinen joka paikan ongelmanratkaisija! Tutustu myös pultti/mutteritervaan, joka ehkäisee tehokkaasti pyöränruuvien kiinni ruostumista.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää auton korjaus- ja huoltotuotteista.
Näyttää 1 - 30 49 tuotteita
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi