Kori

Kaikki valikoimamme autoosi sopivat korin osat ovat hyvin laadukkaita. Tähän tuoteryhmään kuuluvia osia ovat muun muassa kaukosäätimen kotelo, antenni, ovenkahva, oven saranat, oven lukko, logo, ikkunannostin, ikkunan nostokahva, takaluukun kaasujousi, polttoainesäiliön kannen sarana, ovenkahvan kotelo, taustapeilin kotelo, jäähdyttimen säleikkö. lukko, suojalista, rattilukko, sivupeilit, spoilerit.

Voit suodattaa valintojasi vasemman valikon avulla.
Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot ostaa varaosia. Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi