Kesärenkaat parhaaseen hintaan - laatumerkit ja nopea toimitus!

Valikoimastamme löydät lähes kaikkien merkittävimpien valmistajien laadukkaat renkaat. Nopea toimitus suoraan kotiisi ja hinnassa säästät jopa 50 % markkinoiden yleiseen hintatasoon verrattuna.

Suositut renkaat

Ostetuimmat kesärenkaat

Kesärenkaat netistä

Auton kesärenkaat ovat nimestään huolimatta käytössä lähes puolet vuodesta. Renkaat vaikuttavat ajomukavuuteen, ajoturvallisuuteen ja polttoaineen kulutukseen. Pidä siis silmällä renkaiden kuntoa ja vaihda ne ajoissa uusiin. Kesärenkaiden urasyvyys henkilö- ja pakettiautoissa on vähintään 1,6 millimetriä. Uuden renkaan urasyvyys on 8 millimetriä ja turvallisena pidetään 4 millimetrin uraa.

Auton kesärenkaat ja paljon muuta autoosi Skruvatista

Skruvat on fiksun autoilijan verkkokauppa, jossa valittavanasi on yli 500 000 tuotetta. Kurvaa siis meille, kun tarvitset uudet renkaat tai muita huoltotarvikkeita. Pohjoismaiden suurimmasta nettivalikoimasta löydät laadukkaat osat ja tarvikkeet paitsi autoihin, myös veneisiin. Autoilun tietotaito ja vankka kokemus tekevät meistä sen yhteistyökumppanin, jonka omaan autoosi liittyvissä hankinnoissa itsellesi haluat. Haluat ehkä katsoa, millaiset auto varaosat parantavat ajokokemustasi. Meiltä niitä löytyy!

Skruvat – kaikki tarvitsemasi nopeasti

Skruvatin nettikaupasta löydät täyden valikoiman autotarvikkeita ja -työkaluja. Vertaile ja valitse, ja meiltä saa kysyä apua. Auton öljyt, akkutarvikkeet ja termostaatit ovat myös kuluvia osia, jotka pitää tietyin väliajoin uusia. Valikoimamme laajuus mahdollistaa sen, että löydät meiltä tarvitsemasi pieniin ja suuriin hankintoihin. Etsitpä parasta laatua tai kilpailukykyisintä hintaa, Skruvat.fi on verkkokauppasi. Meillä onkin tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Ostaminen on turvallista ja postitamme tilauksesi turhia viivyttelemättä.

Näin tilaat auton kesärenkaat Skruvatista

Loppuunajetuilla renkailla ei kannata ajaa metriäkään. Aloita renkaiden ostaminen antamalla autosi renkaiden leveys, profiili ja läpimitta. Tiedot voi tarkistaa vanhoista renkaista. Samalla voit hankkia myös uudet vanteet johtavilta valmistajilta. Voit selata valikoimaamme myös valmistajien perusteella. Toimitamme rengas- tai rengas-vannepakettisi nopeasti. Käy sisään verkkokauppaamme ja innostu valikoimastamme. Edullisuus, käyttömukavuus ja turvallisuus päätyvät ostoskoriisi samalla kertaa, kun ostat auto varaosat meiltä . Autoosi haluat laatua ruuvatuilla hinnoilla, valitse siis Skruvat.fi!

Hyvä
Perustuen 1 785 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.