Katalysaattorit, yleiset

Anna autosi rekisterinumero

Katalysaattorit, yleiset

Katalysaattori on tärkeä pakokaasujärjestelmän osa, joka puhdistaa pakokaasut ja vähentää päästöjä. Rikkinäinen katalysaattori aiheuttaa enemmän vaarallisia pakokaasuja

Monien autonomistajien ei tarvitse koskaan vaihtaa katalysaattoria ja niin kauan kuin moottorin muut osat toimivat kunnolla, ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Merkkejä siitä, että on aika vaihtaa katalysaattori, ovat muun muassa se, että moottorin käynnistäminen on vaikeaa, kiihtyvyys on heikompaa, moottori sammuu tyhjäkäynnillä, melu, rikkivedyn haju sekä se, että kojelaudan moottorin elektroniikkaan viittaava merkkivalo syttyy.

Niille moottoriurheilun harrastajille, jotka haluavat virittää auton, myymme myös kilpakatalysaattoreita ja korvausputkia.

Edullinen katalysaattori autoon

Skruvatilta voit valita joko katalysaattorit universaalimallisina tai mallikohtaiset katalysaattorit. Universaalimallit vaativat vähän enemmän työtä asennuksen yhteydessä ja niihin täytyy ostaa lisäksi asennussarja.

Nämä ovat edullisempia kuin mallikohtaiset katalysaattorit, jotka on suunniteltu juuri sinun automallillesi ja jotka näin ollen ovat helpommat asentaa, mutta maksavat hieman enemmän.

Skruvat-logolla varustetut katalysaattorimme ovat usein tuotemerkiltä Redback.

Ota huomioon seuraavat asiat ennen katalysaattorin ostamista:

 • Tarkista, että VIN (runkonumero) on oikea
 • Tarkista, että OE-numero/artikkelinumero on oikea
 • Käy läpi tekniset tiedot yksityiskohtaisesti
  Autonmerkki
 • Näyttää 1 - 30 870 tuotteita

  Hyvä
  Trustpilot rating stars
  Perustuen 2 165 arvosteluun
  Lue joitakin niistä täältä.