Katalysaattorit, mallikohtaiset

Anna autosi rekisterinumero

Katalysaattorit, mallikohtaiset

Kun auton moottoria ja elektroniikkaa hoitaa hyvin, tiedossa on tuhansia ja tuhansia mukavia ajokilometrejä. Auton katalysaattorit tulivat pakollisiksi varusteiksi autoissa reilut parikymmentä vuotta sitten. Ne ovat osa pakoputkistoa ja puhdistavat pakokaasuja ympäristölle haitallisista aineista ja huolehtivat siitä, ettei hengitysilma pilaannu tarpeettomasti. Autamme sinua tekemään hyvän hankinnan, kun katalysaattorin vaihto on ajankohtainen.

Auton katalysaattorit pitää vaihtaa, jos ne rikkoontuvat, tukkeutuvat tai ruostuvat pahasti. Katsastuksen yhteydessä tehtävät pakokaasuarvojen mittaukset voivat myös osoittaa katalysaattorin vaihdon olevan tarpeen. Kun annat rekisterinumerosi verkkosivullamme, varmistut siitä, että ostoskorissasi oleva katalysaattori sopii autoosi. Auton katalysaattorit ovat mallikohtaisia eli eri automerkkeihin ja -malleihin asennetaan erilaisia tuotteita. Auton käyttövoima ja teho sekä putken koko huomioidaan myös valintapäätöksessä. Meiltä saat mallikohtaiset auton katalysaattorit useimpiin automerkkeihin sekä asennussarjat ruuvatuin hinnoin. Tilaa tuote netistä ja ota se mukaasi autokorjaamolle.

Skruvat tarjoaa kaikkea autoosi

Skruvat perustettiin vuonna 2008 ja olemme kasvattaneet tuotevalikoimamme alusta lähtien. Teemme yhteistyötä luotettavien ja nimekkäiden valmistajien kanssa, jotta sinä voisit hankkia aina parasta autollesi. Kaikenlaiset autotyökalut ja varaosat niin auton pintaan kuin moottorin hyvinvointiinkin saat meiltä. Toimitamme sitä paitsi tilauksesi nopeasti! Osa katalysaattoreistamme on tilaustuotteita. Näet tämänhetkisen varastotilanteen ja toimitusajan tuotekohtaisesta informaatiosta.

Osta auton katalysaattori netistä

Skruvat ei koskaan lisää ylimääräisiä kierroksia hintoihin. Jotta ostaminen olisi selkeä juttu, meillä on myös kiinteät toimitusmaksut paketin koosta ja painosta riippumatta. Verkkokaupastamme löydät katalysaattorit sekä kaikkea mahdollista tee-se-itse -autonomistajan tarpeisiin edullisesti. Saat auton osat samalla tilauksella, nopeasti ja luotettavasti. Skruvat tarjoaa sinulle ja autollesi leppoisia ajokilometrejä.

Autonmerkki
Näyttää 1 - 30 2403 tuotteita

Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 108 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.