Kampikammio / kampiakseli

Anna autosi rekisterinumero

Kampikammio / kampiakseli

Kampiakseli, kampikammio, kampiakselin asentoanturi, kampiakselin hammaspyörä, öljyntiivisterengas, kampiakselin tiivistepesä, kampiakselin hihnapyörä, kampikammion tuuletusletku, impulssianturi, asentoanturi.
Kampikammio sijaitsee autosi alaosassa ja on jatkuvasti alttiina kovalle kulutukselle. Sora voi päästä kampiakseliin ja vahingoittaa sen herkkää pintaa. Kampiakselimme ja kiertokankemme soveltuvat kaikkiin automerkkeihin.

Kampiakseli ja kampikammio

Autosi moottori koostuu useasta eri osasta, joiden tulisi toimia yhdessä, jotta autosi kulkee eteenpäin. Näiden osien tulee kestää lämpöä, soraa ja kulumista, joten niiden tulee olla korkealaatuisia, jotta moottori kestää. Kampiakselin ja kiertoakselin tulee toimia häiriöttömästi yhteen ja Suomen kylmissä säissä huohotin jäätyy helposti. Onkin hyvä tarkistaa kampikammio ja vaihtaa tarvittavat osat. Skruvat.fi:llä on kattava valikoima kampiakseleita erilaisissa paketeissa eri merkkisiin ja -mallisiin autoihin. Osta osat Seatiin, Skodaan tai Fordiin – meiltä löydät tarvikkeet kaikkiin merkkeihin.
Autonmerkki
Näyttää 1 - 30 6199 tuotteita

Hyvä
Trustpilot rating stars
Perustuen 2 273 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.