Jarruvaijerit / Putket / Letkut

Anna autosi rekisterinumero

Jarruvaijerit / Putket / Letkut

Meiltä on saatavilla laaja valikoima laadukkaita jarruosia, jotka ovat täsmälleen kunkin auton jarrujärjestelmän ominaisuuksiin sopivia.

Valikoimamme jarruletkut ovat yleensä kumia tai teräspunosteisia. Teräspunosteinen jarruletku ei laajene yhtä paljon kuin kumiletku ja tuottaa siksi täsmällisemmän jarrutusvaikutuksen.
Seisontajarru on mekaaninen jarru, joka vedetään tiukalle pysäköitäessä ja joka pitää jarrut päällä, kunnes se vapautetaan. Tähän tuoteryhmään kuuluvat seisontajarrun vaijerit. Jarrukengät löytyvät tuoteryhmästä jarrupalat.

Ota meihin yhteyttä, jos olet epävarma tai jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi jarruletkut, jarruvaijerin tai seisontajarrun.
Autonmerkki
Näyttää 1 - 30 5510 tuotteita

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi