Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas, Universal
Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas, Universal

Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas, Universal

24,89 €
Säästä 20%
kpl sis. alv:n
 
Varastossa, 2-4 päivän toimitus
Markkinahinta keskimäärin 31,11 €
Säästät: 6,00 €

Yleiset tuotetiedot

Täydellinen langattoman multimedian opas.

Kirjoittaja: Emmeline Willmott Tämä kirja on tarkoitettu heille, jotka haluavat autonsa olevan muutakin kuin vain ajoneuvo. Olipa tavoitteesi loistava äänentoistojärjestelmä tai täydellinen viihdelaitteisto, kirja sisältää tarvitsemasi tiedot.
Kirjassa käsitellään mm. pääyksiköiden, kaiuttimien ja vahvistimien, CD-vaihtajien, DVD-soittimien ja X-boxin asennus. Kirjassa on ohjeet bassokaiutinkotelon rakentamiseen sekä videonäyttöjen asentamiseen niskatukeen. Kirjassa käsitellään myös matkapuhelinten handsfree-sarjoja, navigointijärjestelmiä ja varkaudenestojärjestelmiä. Lyhyesti sanottuna kirjassa on kaikki tiedot, joita tarvitset muuttaaksesi autosi kakkoskodiksi tai kaikkien ihailun kohteeksi.

Ammattimekaanikot ja harrastajat ovat käyttäneet Haynes-korjauskäsikirjoja kohta jo 50 vuotta. Kirjat ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa sekä tekstin että kuvien selkeydestä. Kirjoja on saatavilla useilla eri kielillä. Voit säästää paljon rahaa autosi huolloista ostamalla Haynes-korjauskäsikirjan.

Lisätietoja

Erittely

Den Kompletta Guiden om Mobila Multimedia
KieliversioRuotsalainen
 
Saatat tarvita myös näitä
Suositellaan
Suositut tuotteet valitussa tuoteryhmässä