Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas
21.95 €
Säästä 20%
kpl sis. alv:n
Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas

Haynes, täydellinen langattoman multimedian opas

 
Varastossa, 2-4 päivän toimitus
Toimitus vain 6 euroa (sis. alv) riippumatta paketin koosta ja painosta.
Markkinahinta keskimäärin 27.44 €
Säästät: 5.00 €

Yleiset tuotetiedot

Täydellinen langattoman multimedian opas.

Kirjoittaja: Emmeline Willmott Tämä kirja on tarkoitettu heille, jotka haluavat autonsa olevan muutakin kuin vain ajoneuvo. Olipa tavoitteesi loistava äänentoistojärjestelmä tai täydellinen viihdelaitteisto, kirja sisältää tarvitsemasi tiedot.
Kirjassa käsitellään mm. pääyksiköiden, kaiuttimien ja vahvistimien, CD-vaihtajien, DVD-soittimien ja X-boxin asennus. Kirjassa on ohjeet bassokaiutinkotelon rakentamiseen sekä videonäyttöjen asentamiseen niskatukeen. Kirjassa käsitellään myös matkapuhelinten handsfree-sarjoja, navigointijärjestelmiä ja varkaudenestojärjestelmiä. Lyhyesti sanottuna kirjassa on kaikki tiedot, joita tarvitset muuttaaksesi autosi kakkoskodiksi tai kaikkien ihailun kohteeksi.

Ammattimekaanikot ja harrastajat ovat käyttäneet Haynes-korjauskäsikirjoja kohta jo 50 vuotta. Kirjat ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa sekä tekstin että kuvien selkeydestä. Kirjoja on saatavilla useilla eri kielillä. Voit säästää paljon rahaa autosi huolloista ostamalla Haynes-korjauskäsikirjan.

Lisätietoja

Tuotetiedot

Den Kompletta Guiden om Mobila Multimedia
KieliversioRuotsalainen
 
Suositellaan