Skruvatilta löydät alkuperäislaatuiset auton varaosat ja tarvikkeet parhaaseen hintaan.
Meiltä löydät varaosia kaikille automerkeille ja säästät keskimäärin 30 % kun teet ostokset meillä! .

Alla löydät meidän tämänhetkiset kampanjat ja parhaat tarjouksemme:


Kesärenkaat alkaen 39,90 €
Osta uudet kesärenkaat Skruvatilta! Meiltä löydät tuhansia renkaita ja vanteita, joka tarpeeseen. Meillä on laaja valikoima renkaita ja vanteita sekä budjetti että premiumluokasta usealta tunnetulta valmistajalta kuten NOKIAN, GOODYEAR, CONTINENTAL, MICHELIN. Muista tarkistaa kesärenkaasi, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä tänä kesänä.


Nyt saat Skruvatin asiakkaana ilmaisen toimituksen, kun ostat renkaat ja vanteet!
Meiltä löydät tuhansia renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta. Premium, budjetti ja perusrenkaita nyt entistä parempaan hintaan. Tiesitkö että saat vaihtaa kesärenkaat jo 1 malliskuuta, mutta viimeistään 24 huhtikuuta jos säät sallivat. Tarkista renkaiden urasyvyys niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Jos tarvitset urasyvyydenmittarin, ristikkoavaimen tai tasapainotuspainon niin löydät tuotteet meiltä!


Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ensimmäisen ostoksen yhteydessä ja edellyttää rekisteröitymistä Skruvat-uutiskirjeen tilaajaksi.

Alennus koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, lahjakortteja ja aletuotteita. Minimiostos on 50 €. Voit käyttää alennuksen kirjoittamalla henkilökohtaisen alennuskoodisi kassalla, alennuskoodi on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Koskee vain yksityishenkilöitä.


10% jarrulevyistä ja -paloista*

*Koskee ostoksia joihin sisältyvät jarrulevyt ja jarrupalat yhdessä.
Koodi: BRAKEFREE
Tarjoamme sinulle Skruvat-asiakkaana 10%:n alennuksen jarrulevyistä ja jarrupaloista.
HUOM! Tarjous on voimassa ainoastaan silloin kun jarrulevyt ja jarrupalat ostetaan samaan aikaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin ja koskee vain yksityishenkilöitä.


Asiakkaanamme saat tuotteet aina halvimmalla hinnalla.
Sen varmistamiseksi annamme hintatakuun: Jos onnistut löytämään hankkimasi tuotteen halvemmalla jostain muualta kuin Skruvat.fi:stä, hyvitämme hintojen erotuksen ja saat lisäksi 5% alennuksen. Lue lisää hintatakuusta täältä.


Tee löytöjä Skruvatissa!
Pidä kiirettä ja hyödynnä yli 10 000 tuotteen alennetut hinnat - nopeat syövät hitaat!


Anna autollesi lisäpotkua kesään!
Nyt saat Skruvatin asiakkaana 15 % alennuksen etuakselin tuoteryhmän tuotteista! Pallonivelet, tukivarret, kallistuksenvaimentimet, raidetangon päät ja vakaimen kannattimet löytöhintaan! Muista että meillä on hintatakuu, meiltä kannattaa aina ostaa varaosat!

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme! Olemme aina avoinna!
Kampanja on voimassa 31.03.2017 asti. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, tarjouksiin tai alennuksiin.