Ilmainen toimitus kaikille renkaille ja vanteille!

Aja turvallisesti tänä talvena uusilla talvirenkailla ja vanteilla. Meillä on laaja valikoima talvirenkaita ja vanteita sekä budjetti että premium-luokasta usealta eri valmistajalta. Jos ostat sekä renkaat että vanteet Skruvatilta, niin saat ne vielä parempaan hintaan!

Kampanja on vain voimassa 24.-25. lokakuuta 2016. Tarjous koskee renkaita ja vanteita. Tarjous koskee vain yli 200 € ostoksia. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, tarjouksiin tai alennuskoodeihin. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.


Nyt saat 15 % alennuksen koko pyöränlaakeri ja pyöränlaakerisarja valikoimastamme.

Nyt saat 15 % alennuksen kaikista pyöränlaakereista ja pyöränlaakerisarjoista, usealta tunnetulta valmistajalta kuten BENDIX ja FEBI ja monta muuta.

Tarjous on vain voimassa 24.-30. lokakuuta 2016. Vain yksityishenkilöille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai alennuksiin.


Tee löytöjä Skruvatissa!
Pidä kiirettä ja hyödynnä yli 10 000 tuotteen alennetut hinnat - nopeat syövät hitaat!


10% jarrulevyistä ja -paloista*

*Koskee ostoksia joihin sisältyvät jarrulevyt ja jarrupalat yhdessä.
Koodi: BRAKEFREE
Tarjoamme sinulle Skruvat-asiakkaana 10%:n alennuksen jarrulevyistä ja jarrupaloista.
HUOM! Tarjous on voimassa ainoastaan silloin kun jarrulevyt ja jarrupalat ostetaan samaan aikaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin ja koskee vain yksityishenkilöitä.


Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ensimmäisen ostoksen yhteydessä ja edellyttää rekisteröitymistä Skruvat-uutiskirjeen tilaajaksi.

Alennus koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, lahjakortteja ja aletuotteita. Minimiostos on 50 €. Voit käyttää alennuksen kirjoittamalla henkilökohtaisen alennuskoodisi kassalla, alennuskoodi on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Koskee vain yksityishenkilöitä.


Asiakkaanamme saat tuotteet aina halvimmalla hinnalla.
Sen varmistamiseksi annamme hintatakuun: Jos onnistut löytämään hankkimasi tuotteen halvemmalla jostain muualta kuin Skruvat.fi:stä, hyvitämme hintojen erotuksen ja saat lisäksi 5% alennuksen. Lue lisää hintatakuusta täältä.