Kuinka hyvin tunnet autot?
Tee autotestimme ja katso, miten paljot tiedät autoista. Voit voittaa 150 euron arvoisen Skruvat-lahjakortin. Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymyksiin ja täyttämällä yhteystietosi.
Kilpailuaika päättyy 31.12.2016.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse 15.1.2016 mennessä.
Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla vähintään 18 vuotta vanha.
Tiedot tallennetaan autovaraosaverkkosivustolle skruvat.fi ja käytetään ainoastaan skruvat.fi:n toimesta. Voit milloin tahansa poistaa osallistumisesi.

Pääpalkinto: 150 €:n lahjakortti.
Toinen palkinto: 100 €:n lahjakortti.
Kolmas palkinto: 50 €:n lahjakortti.


Tee löytöjä Skruvatissa!
Pidä kiirettä ja hyödynnä yli 10 000 tuotteen alennetut hinnat - nopeat syövät hitaat!


10% jarrulevyistä ja -paloista*

*Koskee ostoksia joihin sisältyvät jarrulevyt ja jarrupalat yhdessä.
Koodi: BRAKEFREE
Tarjoamme sinulle Skruvat-asiakkaana 10%:n alennuksen jarrulevyistä ja jarrupaloista.
HUOM! Tarjous on voimassa ainoastaan silloin kun jarrulevyt ja jarrupalat ostetaan samaan aikaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin ja koskee vain yksityishenkilöitä.


Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ensimmäisen ostoksen yhteydessä ja edellyttää rekisteröitymistä Skruvat-uutiskirjeen tilaajaksi.

Alennus koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, lahjakortteja ja aletuotteita. Minimiostos on 50 €. Voit käyttää alennuksen kirjoittamalla henkilökohtaisen alennuskoodisi kassalla, alennuskoodi on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Koskee vain yksityishenkilöitä.


Asiakkaanamme saat tuotteet aina halvimmalla hinnalla.
Sen varmistamiseksi annamme hintatakuun: Jos onnistut löytämään hankkimasi tuotteen halvemmalla jostain muualta kuin Skruvat.fi:stä, hyvitämme hintojen erotuksen ja saat lisäksi 5% alennuksen. Lue lisää hintatakuusta täältä.


Pidä autosi lämpimänä tänä talvena!

Nyt saat 15 % alennuksen moottorinlämmittimistä! Skruvatilla on laaja valikoima asennussarjoja, sisäilmalämmittimiä, sisäilmatuulettimia ja paljon muuta.

Vain 28.11-4.12.2016. Vain yksityishenkilöille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai kampanjoihin.


Uutinen josta et saa jäädä paitsi!

100 000 uutta varaosaa valikoimassamme!
Tervetullut!