Skruvatilta löydät alkuperäislaatuiset auton varaosat ja tarvikkeet parhaaseen hintaan.
Meiltä löydät varaosia kaikille automerkeille ja säästät keskimäärin 30 % kun teet ostokset meillä! .

Alla löydät meidän tämänhetkiset kampanjat ja parhaat tarjouksemme:


Tarvitseeko sinun vaihtaa jakohihna?

Sinä saatat olla ikuisesti nuori, mutta valitettavasti autosi ei. Onko tullut aika vaihtaa jakohihnasarja? Me olemme laittaneet yhteen koko jakohihnasarjan, jotta ostamisesi olisi helpompaa ja edullisempaa. Sarjasta löytyy hihnankiristin, jakohihna ja hihnapyörä. Joissakin sarjoissa on mukana myös vesipumppu. Muista aina vaihtaa vesipumppu, kun vaihdat jakohihnan. Nyt saat 15% alennusta jakohihnasarjoista, jakohihnoista, hihnankiristimistä, hihnapyöristä ja muista varusteista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

Kampanja on voimassa 14.8 - 20.8.2017 ja sitä ei voida yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin..


Tee löytöjä Skruvatissa!
Pidä kiirettä ja hyödynnä yli 10 000 tuotteen alennetut hinnat - nopeat syövät hitaat!


10% jarrulevyistä ja -paloista*

*Koskee ostoksia joihin sisältyvät jarrulevyt ja jarrupalat yhdessä.
Koodi: BRAKEFREE
Tarjoamme sinulle Skruvat-asiakkaana 10%:n alennuksen jarrulevyistä ja jarrupaloista.
HUOM! Tarjous on voimassa ainoastaan silloin kun jarrulevyt ja jarrupalat ostetaan samaan aikaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin ja koskee vain yksityishenkilöitä.


15% alennus! Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ensimmäisen ostoksen yhteydessä ja edellyttää rekisteröitymistä Skruvat-uutiskirjeen tilaajaksi.

Alennus koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, lahjakortteja ja aletuotteita. Minimiostos on 50 €. Voit käyttää alennuksen kirjoittamalla henkilökohtaisen alennuskoodisi kassalla, alennuskoodi on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Koskee vain yksityishenkilöitä.


Asiakkaanamme saat tuotteet aina halvimmalla hinnalla.
Sen varmistamiseksi annamme hintatakuun: Jos onnistut löytämään hankkimasi tuotteen halvemmalla jostain muualta kuin Skruvat.fi:stä, hyvitämme hintojen erotuksen ja saat lisäksi 5% alennuksen. Lue lisää hintatakuusta täältä.