Autotarvikkeet Skruvatista

Autotarvikkeet - Osta Autotarvike ja Auton Lisäosa tästä

Monesti käy niin, että huoltotarvikkeita pitäisi olla saatavilla viikonloppuna tai juhlapyhinä, kun autolla ajetaan paljon. Keskellä talvea ei kerrassaan ole turvallista lähteä liikenteeseen autolla, jos ajovaloissa ei ole minkäänlaista tuiketta. Kannattaa pitää varapolttimoita autotallin hyllyllä valmiina. Öljyt, autonpesuaineet ja sulakkeet eivät autotallissa paljon tilaa vie. Kun hankit autotarvikkeet autoihin jo tänään Skruvatista, pääset lähtemään jokaiselle ajomatkalle hyvillä mielin.

Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi