Auton lisäaineet

Tähän tuoteryhmään kuuluvat nykyaikaiset lisäaineet.

Teemme yhteistyötä STP:n kanssa ja myymme sen edistyksellisiä tuotteita, jotka on tarkoitettu koko polttoainejärjestelmän täydelliseen puhdistukseen. Käsittely poistaa karstan, joka heikentää tehoa ja aiheuttaa häiriötä moottorin käyntiin. Käsittely puhdistaa myös ruiskutussuuttimet, kaasuttimen, imuventtiilit, sylinterit ja männänpäät.

Näitä puhdistuslisäaineita suositellaan käytettäviksi kerran vuodessa, jotta auto pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Valikoimassamme on myös oktaanilukua korottavia NOS-lisäaineita, jotka parantavat suorituskykyä (Street ja Racing Formula).
Näyttää 1 - 13 13 tuotteita
Hyvä
Perustuen 1 877 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö ostaa renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi