Auton akut

Anna autosi rekisterinumero
Tällä hetkellä tästä kategoriasta ei löydy tuotteita.

Auton akut

Tarvitsetko uuden akun autoosi? Tästä alakategoriasta löydät erityyppiset auton akut.

Tästä kategoriasta löydät yleismalliset akut. Valikoimaamme kuuluvat mm. edistyneet AGM-teknologiaa käyttävät akut. Niiden latauksen vastaanottokyky ja kapasiteetti ovat erinomaiset ja säilyvät merkittävästi perinteisiä lyijyakkuja pidempään. Akun ominaisuudet oikeuksiinsa erityisesti autoissa, joissa on Stop-Start -toiminto ja jarruenergian talteenottojärjestelmä. AGM-akku on myös huoltovapaa ja täysin vuotamaton.

Täältä löydät lisää autojen akkutuotteita, kuten akkutelineet asennukseen.

Valikoima laajenee jatkuvasti. Ota yhteyttä, jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää autosi osiin tai tarvikkeisiin liittyen. Autamme miellämme.
Autonmerkki
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi