Auton valot ja valaisimet

Liikenteessä on tärkeää nähdä ja näkyä mahdollisimman kauas. Auton etuosassa on tietenkin pääajovalo, joihin kuuluvat seisontavalot, lähivalot ja kaukovalot sekä vilkut. Takaosassa on perävalot, jarruvalot, vilkut, rekisterikilven valot, sumuvalo ja peruutusvalot.

Ota tavaksesi tarkistaa auton valot säännöllisesti. Meiltä on saatavilla sekä umpiolaseja että heijastimia useisiin autoihin. Valikoimamme polttimot ovat erittäin laadukkaita. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, kun aiot vaihtaa autosi ajovalot tai muita valoja. Me neuvomme mielellämme.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi