Alustan osat

Useat eri rakenteeseen liittyvät tekijät vaikuttavat auton suorituskykyyn ja ajo-ominaisuuksiin. Tärkeimpiä tekijöitä ovat auton akselijärjestelmä ja pyörien ripustus. Ripustus välittää tien ja auton välillä vaikuttavat voimat koriin ja runkoon ja vaikuttaa merkittävästi auton käyttäytymiseen ja ajomukavuuteen.

Meiltä on saatavilla laaja valikoima autosi rakenteeseen optimaalisesti sopivia alustan ja pyörien ripustuksen osia etu- ja taka-akseleihin.

Kallistuksenvakaaja auttaa vakauttamaan etuakselia ja/tai taka-akselia.
Valikoimassamme on useita erilaisia tukivarsia (myös nimitystä kolmiotukivarsi käytetään). Auton rakenteissa on yleensä paikkakohtaiset tukivarret; ylä-, ala-, etu- ja takatukivarret. Tukivarren pusla tai tukivarren suoja on holkki, joka asennetaan tukivarteen. Puslat on ostettava erikseen.
Pallonivel on äärimmäisenä pyörän ripustuksessa oleva nivel, joka on yleensä integroituna tukivarteen.

Jotta autoa voi ohjata, sen kummallakin puolella on raidetanko. Tässä tangossa on sisempi ohjausnivel / raidetanko sekä ulompi raidetanko / ohjausnivel. Ulommasta osasta käytetään myös nimitystä ulompi raidetangon pää.
Autonmerkki
Hyvä
Perustuen 1 879 arvosteluun
Lue joitakin niistä täältä.
Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi