Liity affiliate-kumppaniksi

Toivomme saavamme lisää affiliate-kumppaneita. Skruvat tekee tällä hetkellä hyvin menestyksellistä yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa. Lisätietoa kumppanuustyöstämme saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@skruvat.fi.

Mitä on affiliate-markkinointi?

Affiliate-partnerit ovat yhteistyökumppaneitamme, jotka tuovat arvokkaita asiakkaita ja liiketoimintaa sivustollemme. Affiliate-markkinointi tapahtuu yleensä affiliate-verkoston kautta. Nämä affiliate-verkostot mahdollistavat, että tarjouksemme näkyvät potentiaalisille asiakkaille kumppaniemme sivustoilla. Kumppanimme palkitaan, kun he tuovat markkinointikeinoillaan asiakkaita sivustollemme.

Muut yhteistyökumppanit

Yhteistyömahdollisuuksia on muitakin, kun affiliate-verkostojen kautta. Alla on esimerkkejä Skruvatin yhteistyökumppaneista:

Ostetaan Autoja Suomi
Ostetaan autoja Suomi on henkilö- ja pakettiautojen ostamiseen erikoistunut yritys.

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi