Skruvat.fi - Autonosat verkossa - Parasta arvoa rahalle

Bildelar på nätet

Pohjoismainen autonosien verkkokauppa

Vuonna 2008 perustettu yrityksemme on autonosien verkkokauppa, joka palvelee tuhansia tyytyväisiä asiakkaita joka viikko. Nyt on mahdollista ostaa laadukkaita autonosia hyvin edullisin hinnoin suoraan netistä. Takaamme sinulle erinomaisen verkkokauppakokemuksen ihmisiltä, jotka todella tuntevat autonosat!

Henning Solberg WRC Rally Sweden -Autovaraosat netistä

WRC-kuljettaja Henning Solberg Skruvat autossa 2015-vuoden Rally Sweden.

Valtava valikoima laadukkaita varaosia – parhaisiin hintoihin

Jatkuvasti kasvava yli 500 000 tuotteen kuvasto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita autonosia autoosi. Teemme yhteistyötä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa voidaksemme tarjota parasta laatua ja parasta arvoa rahalle. Meiltä on saatavilla varaosia kaikilta suurimmilta automerkeiltä, kuten Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Ostoksia turvallisesti ja mukavasti

Voidaksemme taata asiakkaille turvallisen ostoskokemuksen teemme yhteistyötä suurten pankkien ja turvallisten maksunvälittäjien kanssa. Käytämme nykyaikaisia teknisiä järjestelmiä, jotta maksut voidaan toteuttaa mahdollisimman turvallisella ja mukavalla tavalla. Käytämme Euroopan parhaita logistiikkayrityksiä, jotta voimme taata nopeat toimitukset.

Sovellamme myös 30 päivän palautusoikeutta. Meille tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen ostaessaan tuotteita meiltä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta palvelua ja uskomme, että tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mainontaa.

Hyvä asiakas,

haluamme ilmoittaa, että olemme lopettaneet kansainväliset lähetyksemme Skruvat.fi. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa customerservice@skruvat.com.

Olet tervetullut tutustumaan meidän ruotsalaiseen ja norjalaiseen kotisivuun Skruvat.Se ja Skruvat.No.

Parhain terveisin
Skruvat-tiimi