Skruvat.fi - Autonosat verkossa - Parasta arvoa rahalle

Bildelar på nätet

Pohjoismaiden suurin autonosien verkkokauppa

Vuonna 2008 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti Pohjoismaiden suurimmaksi autonosien verkkokaupaksi, joka palvelee tuhansia tyytyväisiä asiakkaita joka viikko. Internetin ansiosta nyt on mahdollista ostaa laadukkaita autonosia hyvin edullisin hinnoin. Takaamme sinulle erinomaisen verkkokauppakokemuksen ihmisiltä, jotka todella tuntevat autonosat!

Henning Solberg WRC Rally Sweden -Autovaraosat netistä

WRC-kuljettaja Henning Solberg Skruvat autossa 2015-vuoden Rally Sweden.

Valtava valikoima laadukkaita varaosia – parhaisiin hintoihin

Jatkuvasti kasvava yli 500 000 tuotteen kuvasto tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita autonosia autoosi. Teemme yhteistyötä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa voidaksemme tarjota parasta laatua ja parasta arvoa rahalle. Meiltä on saatavilla varaosia kaikilta suurimmilta automerkeiltä, kuten Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Ostoksia turvallisesti ja mukavasti

Voidaksemme taata asiakkaille turvallisen ostoskokemuksen teemme yhteistyötä suurten pankkien ja turvallisten maksunvälittäjien kanssa. Käytämme nykyaikaisia teknisiä järjestelmiä, jotta maksut voidaan toteuttaa mahdollisimman turvallisella ja mukavalla tavalla. Käytämme Euroopan parhaita logistiikkayrityksiä, jotta voimme taata nopeat toimitukset.

Sovellamme myös 30 päivän palautusoikeutta. Meille tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen ostaessaan tuotteita meiltä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta palvelua ja uskomme, että tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mainontaa.

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan autonosien verkkokauppaan!

Hyvä asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että tulemme lopettamaan toimintamme Suomessa ja viimeinen päivä jolloin voit vierailla sivustollamme on 13. Joulukuuta 2018. Syynä on että meidän on tarkistettava tarjoamistamme ja palveluitamme, jotta voisimme rakentaa uuden pitkäaikaisen ja kestävän liiketoiminnan Suomessa.

Sivuston sulkeminen ei koske sinun toimittamattomia tilauksia ja tulemme lähettämään ne viimeisten toimituslupauksien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@skruvat.fi. Teemme parhaamme, jotta tämä loppu menisi sinulle mahdollisimman sujuvasti.

Etsitkö renkaita ja vanteita? Autamme sinua sisaryhtiömme kotisivuilla renkaatvaihtoon.fi

Parhain Terveisin,

Skruvat-tiimi